• -20%
Szoftverrendszerek fejlesztése 5 760 Ft Informatika
  • Szoftverrendszerek fejlesztése 5 760 Ft Informatika

Szoftverrendszerek fejlesztése

7 200 Ft
5 760 Ft 20% kedvezmény

A szoftverrendszerek specifikációja, tervezése, menedzselése és evolúciója alkotja a szoftverfejlesztés tudományágát. A könyv bevezetést nyújt a szoftvertervezésbe, de kissé túl is mutat a rendszerkövetelmény-tervezés és a kritikus rendszerek irányába.

Mennyiség
Raktáron

  Biztonság

SimplePay kártyás fizetés

  Szállítás

Többféle szállítási mód

A szoftverrendszerek specifikációja, tervezése, menedzselése és evolúciója alkotja a szoftverfejlesztés tudományágát. A könyv célja, hogy általános bevezetést nyújtson a szoftvertervezésbe, ugyanakkor kissé túl is mutat a rendszerkövetelmény-tervezés és a kritikus rendszerek irányába.

A könyvben alkalmazott megközelítési mód azt a célt szolgálja, hogy tág perspektívából mutathassa be a szoftvertervezést, és ne egyetlen specifikus módszerre vagy eszközre koncentráljon. A szoftverfejlesztés problémáira nincs egyszerű megoldás, így eszközök és technikák széles spektrumára van szükségünk ahhoz, hogy megoldjuk a felmerülő problémákat.

Ajánljuk tehát a könyvet mindazoknak, akik a szoftverfejlesztés összetett problémáinak megoldását, kezelését igényes szakmai formában kívánják oktatni, elsajátítani és alkalmazni.

A könyv megjelenésével a magyar informatikus társadalom gazdagodott és bízunk abban, hogy azt eredményesen használják, s ezáltal tovább emelkedhet a 'software engineering' terület jelentősége és presztízse.

9789635454785

Adatlap

ISBN
978-9-635454-78-5
Oldalszám
864
Méret
B5
Kötés
keménytáblás
Megjelent
2007
Szerző
Sommerville, Ian

Ez még érdekelhet

UML 2 2 632 Ft Informatika
  • -80%
informatika
UML 2
Az UML a szoftverfejlesztők közötti kommunikáció alapja, amely a 2.0 verzióval óriásit lépett...
658 Ft Normál ár -80% 3 290 Ft Ár