• -1 910,00 Ft
Póker 500,00 Ft TANTUSZ Könyvek
  • Póker 500,00 Ft TANTUSZ Könyvek

Póker

2 900,00 Ft
990,00 Ft 1 910,00 Ft megtakarítás

Ez a könyv a kezdők számára bemutatja a különböző pókerjátékok alapszabályait, és egyszerű, stratégiai megközelítésének köszönhetően lehetővé teszi a játékok elsajátítását a lehető legrövidebb idő alatt.

Mennyiség
Raktáron

 

Ingyenes szállítás 7900 Ft-tól

A 80-as évek óta a póker reneszánszát éli, és már nemcsak Amerika nemzeti játéka, hanem az egész világon elterjedt, és népszerűsége egyre nő. A pókerezni vágyók – akár kezdők, akár haladók - kipróbálhatják magukat a barátokkal megrendezett pókerpartikon, de számos pókerterem, kaszinó és persze az internet is várja őket, ahol azonban már pénzben játszanak. A kezdő vagy kevésbé tapasztalt játékosok azonban így drága tanulópénzt fizethetnek, ha nem elég felkészültek a „nagyban” játszott pókerhez.

Ez a könyv a kezdők számára bemutatja a különböző pókerjátékok alapszabályait, és egyszerű, stratégiai megközelítésének köszönhetően lehetővé teszi a játékok elsajátítását a lehető legrövidebb idő alatt. Rámutat az alapvető hibákra, amelyeket még a tapasztalt játékosok is elkövetnek, és tanácsokkal lát el ezen hibák kiküszöbölésére. Tippeket, trükköket, stratégiákat oszt meg az olvasókkal arra vonatkozóan, hogyan osszák be a zsetonjaikat, hogyan és mikor érdemes blöffölni, milyen módon javíthatják a saját pókerjátékukat. Az interneten játszott online póker és a videópóker különleges stratégiáiról is fellebbenti a leplet, és segítséget nyújt a pókerversenyeken való játékhoz. Összefoglalja a pókerben használatos fogalmakat, bemutatja a póker-szlenget, és megcáfolja a pókerrel kapcsolatos téveszméket is. A könyv utolsó, TOP 10 részében 10-10 tanácsot ad a sikerhez - vagyis a minél több és nagyobb győzelemhez -, hogy hogyan lássunk bele az ellenfelek fejébe, hogyan válhatunk profi pókerjátékossá, és még 10 pókerleckét is hoz a való életből, hogy az olvasó minél felkészültebben ülhessen a pókerasztal mellé.

És ez a könyv mindezt egyszerűen és szórakoztatóan teszi!

Nézd meg videóajánlónkat, kattints a kapcsolódó cikkek alatti linkre!

9789635455249

Adatlap

ISBN
978 963 545 524 9
Oldalszám
320
Méret
B5
Kötés
kartonált
Megjelent
2010
Szerző
Richard D. Harroch - Lou Krieger

Ez még érdekelhet