• -1 700 Ft
Étkezz okosan 1 700 Ft TANTUSZ Könyvek
  • Étkezz okosan 1 700 Ft TANTUSZ Könyvek

Étkezz okosan

3 400 Ft
1 700 Ft 1 700 Ft megtakarítás

A könyv azért készült, hogy lezárja a harcot a tápláló és az ellenállhatatlanul ízletes táplálékok között. Nincs szándékunkban visszaültetni téged az iskolapadba, nem kell memorizálnod semmit – ha több információt szeretnél, csak üsd fel, és nézz utána.

Mennyiség
Raktáron

  Biztonság

SimplePay kártyás fizetés

  Szállítás

Többféle szállítási mód

Az Étkezz okosan c. könyv azért készült, hogy lezárja a harcot a tápláló és az ellenállhatatlanul ízletes táplálékok között. Valójában (és most jól figyelj!), ami tápláló, az finom is lehet, és ez fordítva is igaz. A könyvnek nincs szándékában visszaültetni téged az iskolapadba, nem kell memorizálnod semmit – ha több információt szeretnél, csak üsd fel valahol, és nézz utána.

Olyan ismereteket ad, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy okosan válaszd ki azokat az ételeket, amelyek fogadra valók, jók a lelkednek és a testednek is. Az információk között vannak valóban alapvetők: a vitaminok, az ásványi anyagok, a fehérjék, a zsírok, szénhidrátok – hitted volna? –, a jó öreg tiszta víz. Találsz ötleteket arra, hogyan állíts össze egy olyan bevásárlólistát, ami tápláló élelmiszerekből áll, ugyanakkor finom ételeket is tudsz varázsolni belőlük.

Ez a könyv Neked íródott, ha:

- Nem foglalkozol a főiskolán vagy az egyetemen táplálkozástudománnyal, és most rájöttél, hogy jobb eséllyel maradsz egészséges, ha tudod, hogyan állíts össze egy kiegyensúlyozott, tápláló ételt.

- Összezavarodtál a vitaminokkal, az ásványi anyagokkal, a zsírokkal, a fehérjékkel és a szénhidrátokkal kapcsolatos egymásnak ellentmondó tanácsoktól. Egy szóval, egy áttekinthető térképre van szükséged a táplálkozás útvesztőjében.

- Alapvető információkra van szükséged, de nem akarsz szakértő lenni a témában, vagy nincs kedved órákra beletemetkezni orvosi szakkönyvekbe és folyóiratokba.

9789635455065

Adatlap

ISBN
978-963-545-506-5
Oldalszám
362
Méret
B5
Kötés
kartonált
Megjelent
2008
Szerző
Rinzler, Carol Ann

Ez még érdekelhet

tantusz-konyvek
Alakformálás
A „core-tréning” a test „központját” alkotó has- és hátizmok erősítését jelenti, ami nemcsak...
1 450 Ft Ár
Fitten 40 felett 1 400 Ft TANTUSZ Könyvek
  • -1 500 Ft
tantusz-konyvek
Fitten 40 felett
Az írónak nem az volt a célja, hogy lelkifurdalást ébresszen kortársaiban, amiért nem...
1 400 Ft Normál ár -1 500 Ft 2 900 Ft Ár