ÚJ

ÚJ
Összes újdonság
  • -900,00 Ft
Legyél te a legjobb szülő! 1 450,00 Ft TANTUSZ Könyvek
  • Legyél te a legjobb szülő! 1 450,00 Ft TANTUSZ Könyvek

Legyél te a legjobb szülő!

2 900,00 Ft
2 000,00 Ft 900,00 Ft megtakarítás

Gyerekeket nevelni igazi kihívás, esetenként nehéz és kimerítő, hiszen nem használati utasítással érkeznek. Ha mégis azzal együtt jönnének, remélem, a Legyél te a legjobb szülő! lenne az. A könyv információkkal lát el, biztat és még meg is nevettet.

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

 

Ingyenes szállítás 9990 Ft-tól

Gyerekeket nevelni igazi kihívás, esetenként nehéz és kimerítő, hiszen nem használati utasítással érkeznek. Ha mégis azzal együtt jönnének, remélem, a Legyél te a legjobb szülő! lenne az. Ez a könyv legalább abban támogat téged, hogy magabiztos szülő légy, mert információkkal lát el, bíztat és mindeközben még meg is nevettet.

A gyermeknevelés minden tevékenység közül talán a legfontosabb, mégis ez az, amire csak a legritkább esetben képeznek ki valakit. Furcsa, de igaz, hogy az emberek szinte mindenbe fektetnek energiát, kivéve abba, hogy megtanulják, miként lehet boldog, magabiztos és kiegyensúlyozott gyerekeket nevelni.

A szerző filozófiája egyszerű: a gyermeked a legjobbat érdemli! Megérdemli, hogy a lehető legjobb szülő legyél. Reméljük, hogy e könyv olvasása közben több lehetőséget is felfedezel, és újszerű döntéseket hozol, amelyek mind gyermeked iránti jó szándékodon alapulnak.

A könyv megközelítése tréningalapú, vagyis gyakran tesz fel olyan kérdéseket, amelyek hozzásegítenek, hogy megtaláld a családod és a saját magad igényeinek megfelelő választ. A szülői tanácsadás a bizalomra épül, ítélkezés és kritizálás nélkül teszi lehetővé, hogy megismerd a saját nevelési stílusodat. A cél az, hogy te magad hozd felszínre a válaszaidat, hogy tisztán láss, iránymutatást kapj, és magabiztos szülő légy.

A szerző gyakorló pedagógus és anya, nevelési tanácsadó.

9789635455171

Adatlap

ISBN
978 963 545 517-1
Oldalszám
343
Méret
B5
Kötés
kartonált
Megjelent
2009
Szerző
Atkins, Sue

Ez még érdekelhet