• -20%
Klassz-IQs 3 120 Ft TANTUSZ Könyvek
  • Klassz-IQs 3 120 Ft TANTUSZ Könyvek

Klassz-IQs

3 900 Ft
3 120 Ft 20% kedvezmény

Semmi kétség: a klasszikus zene igenis szórakoztató, érthető és elérhető. David Pogue és Scott Speck egy igazán könnyed hangvételű, informatív és végtelenül humoros történetet kreált a zenéről és a műfaj előadóművészeiről. Ez a könyv elejétől a végéig lebilincselő, és nem is hinné az ember, hogy micsoda kitűnő időtöltés ismereteket szerezni egy olyan témában, melyet rengetegen lehangolónak és uncsinak tartanak.

Mennyiség
Raktáron

  Biztonság

SimplePay kártyás fizetés

  Szállítás

Többféle szállítási mód

CD-melléklettel!

A Klasszikus zene az egyik legizgalmasabb dolog a világon! Olvasd el ezt a könyvet, és meg fogod érteni, miért is jelent a klasszikus zene ennyi embernek olyan sokat.

Szinte látjuk, ahogy kezd felállni a hátadon a szőr. De ne félj: tudtoddal vagy tudtodon kívül az egész életedet végigkíséri a klasszikus zene – ott van a filmekben, a tévében, a rádióban, és sokszor még a liftekben is az szól. Ha hallottál már valaha olyan zeneszerzőkről, mint Bach, Mozart vagy Beethoven, akkor többet tudsz, mint amennyi az induláshoz feltétlenül szükséges.

Éppen ezért íródott ez a könyv pont neked. Ebből ugyanis tökéletesen elsajátíthatod a klasszikus zene alapjait, ráadásul úgy, hogy semmiféle előképzettségre nincs hozzá szükséged. A könyv segítségével könnyedén tudsz majd a komolyzenéről beszélni, és a zenei formákat is sokkal jobban tudod majd értékelni. Igaz, hogy ez a könyv nem nyújt alternatívát egy zenei diploma megszerzéséhez, viszont sokkal izgalmasabb és szórakoztatóbb, ráadásul sokkal kevesebbe is kerül.

Hallgass bele a CD-mellékletbe, kattints a kapcsolódó tartalmak alatti linkre!

9786155186158

Adatlap

ISBN
9786155186158
Oldalszám
376
Méret
B/5
Kötés
kartonált
Megjelent
2014
Szerző
David Pogue Scott Speck

Ez még érdekelhet

Dobolás 3 040 Ft TANTUSZ Könyvek
  • -20%
tantusz-konyvek
Dobolás
A könyv segítségével minden olyan készséget elsajátíthatsz, amelyek a különféle dobolási...
3 040 Ft Normál ár -20% 3 800 Ft Ár
Éneklés 2 800 Ft TANTUSZ Könyvek
  • -20%
tantusz-konyvek
Éneklés
CD-melléklettel! Tudnivalók és tanácsok az éneklés olyan kérdéseiben, mint a testtartás és...
2 800 Ft Normál ár -20% 3 500 Ft Ár