• -500,00 Ft
Tanuljunk angolul 3 700,00 Ft Iskolásoknak, felvételizőknek
  • Tanuljunk angolul 3 700,00 Ft Iskolásoknak, felvételizőknek

Tanuljunk angolul

4 200,00 Ft
3 700,00 Ft 500,00 Ft megtakarítás

Az angol legalább alapfokú ismerete elengedhetetlen mai globális világunkban. Könyvünkből olyan ismeretekhez juthat az Olvasó, amit akár társasági helyzetekben, akár hivatalos szituációkban, munkahelyen, telefonáláskor vagy e-mail íráskor használhat. (A CD-mellékleten párbeszédgyakorlatok – különféle akcentussal!)

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

 

Ingyenes szállítás 7900 Ft-tól

CD-melléklettel!

Az angol legalább alapfokú ismerete elengedhetetlen mai globális világunkban. És ebben segíthet a Tantusz könyvek Tanuljunk angolul c. kötete. Könyvünkből ugyanis olyan ismeretekhez juthat az Olvasó, amit akár társasági helyzetekben, akár hivatalos szituációkban, munkahelyen, telefonáláskor vagy e-mail íráskor használhat.

Megmutatjuk, hogyan kezelhetők az olyan mindennapi helyzetek, mint pl. a rendelés étteremben, busz- vagy vonatjegyvásárlás, lakásbérlés. Rávezet, hogyan ejtsük a nehezebb szavakat. A kiejtés és a hangsúly meg is elevenedik – sokféle akcentussal – a mellékelt CD párbeszédeiben.

Könyvünk hasznos szavakkal és kifejezésekkel szolgál, amelyek az Egyesült Királyságba tett látogatás alkalmával vagy hosszabb tartózkodás, esetleg munkavállalás, tanulás során alkalmazhatók. A mindennapi életben előforduló szituációkban felhasználható kifejezéseket tartalmaz, a piaci vásárlástól a pubban előadott adomázásig. Segít annyira megtanulni beszélni, hogy az olvasó képes legyen kommunikálni turistaként, de ahhoz is muníciót ad, hogyan beszélgessen a szomszédokkal, új barátokkal, kollégákkal, a hivatali alkalmazottakkal vagy az orvossal. A tanulás megkönnyítésére (a szótárazás terhének csökkentésére) az angol példamondatok, párbeszédek szövege magyarul is szerepel a könyvben.

Ajánljuk mindazoknak, akik már tudnak kicsit angolul, és – nyelvtanár nélkül – szeretnék feleleveníteni, rend­szerezni nyelvtudásukat, az újrakezdőknek; akik a mai hétköznapi angolt szeretnék megtanulni, akik Angliában kívánnak dolgozni, tanulni, nyaralni vagy üzleti megbeszélésre utaznak oda, akik szeretnek a saját tempójukban haladni, és a hasznos szavak és kifejezések tanulása közben még jól is szeretnének szórakozni.

9786155186073

Adatlap

ISBN
978-615-5186-07-3
Oldalszám
432
Méret
B/5
Kötés
kartonált
Megjelent
2012
Szerző
Gavin Dudeney–Nicky Hockly

Ez még érdekelhet