• -500 Ft
BIOLÓGIA – középiskolásoknak, érettségizőknek 3 400 Ft Iskolásoknak, felvételizőknek
  • BIOLÓGIA – középiskolásoknak, érettségizőknek 3 400 Ft Iskolásoknak, felvételizőknek

BIOLÓGIA – középiskolásoknak, érettségizőknek

3 900 Ft
3 400 Ft 500 Ft megtakarítás

Ez a könyv azoknak íródott, akik érettségire készülnek biológiából, illetve azoknak, akiket egyszerűen csak érdekel ez a tudomány, és szeretnének kicsit elmélyültebben foglalkozni vele.

Mennyiség
Raktáron

  Biztonság

SimplePay kártyás fizetés

  Szállítás

Többféle szállítási mód

Ez a könyv azoknak íródott, akik érettségire készülnek biológiából, illetve azoknak, akiket egyszerűen csak érdekel ez a tudomány, és szeretnének kicsit elmélyültebben foglalkozni vele.

A Biológia – középiskolásoknak, érettségizőknek az új követelményrendszer alapján átdolgozott kiadásában megtalálható minden olyan ismeret, ami szerepel a biológia érettségi vizsgára előírt követelmények között. A könyv felépítése segít eligazodni az ismeretek halmazában, hiszen elegendő csak egy pillantást vetni a bekezdések előtt található ikonokra, és máris kitűnik, hogy a szóban forgó részről közép- és emelt szinten, vagy csak emelt szinten kell-e számot adni. Ezenkívül a kiegészítő ismeretek is segítik a jobb megértést, a tájékozódást.

Minden egyes fejezet elején található egy rövid felsorolás az adott részben szereplő témákról. A felkészüléshez a fejezetek végén levő kérdések, illetve feladatok is hozzájárulnak, amelyek megoldása a www.panem.hu oldalról ingyenesen letölthető.A könyv végén található Függelékben megtalálhatók azoknak a – szövegben *-gal jelölt – kémiai alapfogalmaknak a magyarázata, amelyek szükségesek a megértéshez, és ráadásul a vizsgán is szóba kerülhetnek. Ugyancsak a Függelékben, a Biológia fogalmak c. részben található azoknak a fogalmaknak a felsorolása, amelyek pontos meghatározását, definícióját megkövetelik az érettségi vizsgán.

Mire számíthatsz, ha biológiából érettségizel: szabályok, elvárások, mintafeladatok, szóbeli tételek stb.

Praktikus tudnivalók: mit vigyek magammal, mikor induljak, a puskázásról, az írásbeli és szóbeli részről stb.

9786155186455

Adatlap

ISBN
978-615-5186-45-5
Oldalszám
432
Méret
163 x 238 mm
Kötés
kartonált
Megjelent
2016. szeptember
Szerző
Mándics Dezső-dr. Molnár Katalin

Ez még érdekelhet