• -800 Ft
A Korona - The Crown 4 100 Ft Kezdőlap
  • A Korona - The Crown 4 100 Ft Kezdőlap
  • A Korona - The Crown 4 100 Ft Kezdőlap
  • A Korona - The Crown 4 100 Ft Kezdőlap
  • A Korona - The Crown 4 100 Ft Kezdőlap
  • A Korona - The Crown 4 100 Ft Kezdőlap

A Korona - The Crown

4 900 Ft
4 100 Ft 800 Ft megtakarítás

A korona

A Korona - The Crown különleges könyv: a II. Erzsébet királynő életét feldolgozó Emmy díjas Netflix sorozat alapján készült. Mi a valóság? Mi az, ami pusztán fantázia? Mi az igazság és mi a legenda?

Az ifjú hercegnő számára az 1952-es év tragikus fordulatot hoz: apja váratlanul meghal és Erzsébetnek - aki ekkor már feleség és anya - szembesülnie kellet élete legnagyobb feladatával. El kellett foglalnia a trónt és egy roppant birodalom kormányzásának terhét kellett vállaira venni. Nagy-Britannia lassan távolodott a háború nyomasztó árnyaitól, választ kellett találnia az új korszak új kihívásaira. E közben családi kapcsolatai sem könnyítették meg életét: édesanyja kételkedett házasságában, férje önérzetén csorbát ejtett az, hogy háttérbe kellett vonulnia, lázadó húga botrányos szerelmi viszonya pedig kínos epizód a korona és az egyház kapcsolatában.

Mennyiség
Raktáron

  Biztonság

SimplePay kártyás fizetés

  Szállítás

Többféle szállítási mód

Miként születik a tapasztalatlan hercegnőből királynő, akinek minden döntését - legyen az magánéleti vagy államot érintő - egyetlen cél vezérli: a birodalom érdeke amely felett a Korona ragyog. Beleshetünk a kulisszák mögé, miközben átélhetjük a valóságot, a filmkészítés nehézségeit, és nem utolsó sorban a még élő, és már nem élő valódi emberek küzdelmeit, örömeit és kétségeit. A könyvet sok-sok fekete fehér és színes fotó teszi még élvezetesebbé.!

Adatlap

ISBN
9786155186851
Oldalszám
368
Kötés
keménytábla
Megjelent
2021
Szerző
Robert Lacey

Ez még érdekelhet

A Durrell család története 3 400 Ft Egyéb, szórakoztató irodalom
  • -500 Ft
egyeb-eletmod-hobbi
A Durrell család története
Michael Haag naplók, levelezések, eddig kiadatlan önéletrajzi töredékek és a Durrell család...
3 400 Ft Normál ár -500 Ft 3 900 Ft Ár