• -500,00 Ft
Lajhár-filozófia, avagy a lajhár-hygge 2 400 Ft Egyéb, szórakoztató irodalom
  • Lajhár-filozófia, avagy a lajhár-hygge 2 400 Ft Egyéb, szórakoztató irodalom

Lajhár-filozófia, avagy a lajhár-hygge

2 900,00 Ft
2 400,00 Ft 500,00 Ft megtakarítás

Üdvözöljük a lajhár évében! Lazíts! Fogd vissza magad! Higgadj le! Ne kapkodj és ne rohanj - minden rendben van! Itt az új életstílus-trend! „…..próbálj meg részt venni egy lajhár vacsorapartin, vagy térj be egy kocsmába Kétujjú Zsuzsival és barátaival.”

Mennyiség
Raktáron

  Biztonság

SimplePay kártyás fizetés

  Szállítás

Többféle szállítási mód

Lazíts! Fogd vissza magad. Higgadj le. Ne kapkodj és ne rohanj. – így szól a lajhárok bölcsessége. Kimerítő az a végtelen nyomás, amit a különféle életmód-útmutatók – a hyggétől a lykkén át a lagomig – a vállunkra helyeznek: legyünk boldogabbak, éljünk jobban, aludjunk mélyebben, együnk tudatosabban... De itt az új életstílus-trend, üdvözöljük a lajhár évében.

A lajhárok igazán figyelemreméltók. Szemlélődő, nyugodt lények, akik ellenállnak a versenynek, a társadalom szüntelen nyomásának, hogy produktívabbak legyenek, és nem érdekli őket, hogy mit mutat fitnesz-aktivitásmérőjük. Nem is létezhet jobb kabala a Lazítsunk! mozgalom számára, mint az elragadó, szeretni való lajhár.

Könyvünket olvasva élvezheted a lajhárok csak-lassan bölcsességét, beleértve az alvással (többet ér, mint egy 6 órás futás), az étkezéssel és a „testmozgással” (a lajhárok a lassú evés és a jóga igazi úttörői), valamint a munkával (tudtad, hogy a lusta embereknek magasabbak az IQ-juk?), a családi élettel és a szerelemmel kapcsolatos tanácsokat.

És mindezt sok-sok humorral! Ez a ragyogó könyv a produktivitással kapcsolatos mítoszok eloszlatásával megerősíti, hogy minden rendben van azzal, ha Te is egy „lajhár” vagy.

9786155186684

Adatlap

ISBN
9786155186684
Oldalszám
224
Méret
B/6
Kötés
Keménytábla
Megjelent
2019
Szerző
Jennifer McCartney

Ez még érdekelhet