• -800 Ft
Isaac Newton, az öntörvényű gátlástalan zseni 3 100 Ft Egyéb, szórakoztató irodalom
  • Isaac Newton, az öntörvényű gátlástalan zseni 3 100 Ft Egyéb, szórakoztató irodalom

Isaac Newton, az öntörvényű gátlástalan zseni

3 900 Ft
3 100 Ft 800 Ft megtakarítás

„Isaac Newton tudod, az a fickó a gravitációval meg az almával! Newtont az emberek leginkább tudósként ismerik. Tudósként, aki szinte teljesen egyedül letette a modern természettudomány alapjait; akinek a munkásságán alapul a természettudományos elméletek zöme még ma is. Csakhogy Isaac Newton ugyanakkor egy egoista és kötözködő öntörvényű, kibírhatatlan és olykor igazán aljas fickó volt.

Mennyiség
Raktáron

  Biztonság

SimplePay kártyás fizetés

  Szállítás

Többféle szállítási mód

„Isaac Newton tudod, az a fickó a gravitációval meg az almával! Newtont az emberek leginkább tudósként ismerik. Tudósként, aki szinte teljesen egyedül letette a modern természettudomány alapjait; akinek a munkásságán alapul a természettudományos elméletek zöme még ma is.

Csakhogy Isaac Newton ugyanakkor egy egoista és kötözködő öntörvényű, kibírhatatlan és olykor igazán aljas fickó volt. Egy Newton manapság labdába sem rúghatna! Egy ember, aki egész életében nagy élvezettel gyűjtögette magának az ellenségeket – és, úgy mellesleg, közben forradalmasította a tudomány világát – ugyan már!”

Freistetter a csillagász szerző fordulatos és hiteles könyve nemcsak ennek a különc zseninek az életét tárja az olvasó elé, hanem annak a kornak a „tudományos” életét, és annak hatását a mai tudományos világra.

9786155186738

Adatlap

ISBN
9786155186738
Oldalszám
216
Kötés
keménytáblás
Megjelent
2020
Szerző
Florian Freistetter

Ez még érdekelhet

A Durrell család története 3 400 Ft Egyéb, szórakoztató irodalom
  • -500 Ft
egyeb-eletmod-hobbi
A Durrell család története
Michael Haag naplók, levelezések, eddig kiadatlan önéletrajzi töredékek és a Durrell család...
3 400 Ft Normál ár -500 Ft 3 900 Ft Ár