• -1 500 Ft
A boldog kismama 1 900 Ft Egyéb, szórakoztató irodalom
  • A boldog kismama 1 900 Ft Egyéb, szórakoztató irodalom

A boldog kismama

3 400 Ft
1 900 Ft 1 500 Ft megtakarítás

Könyvünk tapasztalt barátnőként segít, NEKED SZEMÉLYESEN, ha elakadtál a hétköznapokban, ha úgy érzed, kezded elveszíteni az irányítást a dolgok felett.

Mennyiség
Raktáron

  Biztonság

SimplePay kártyás fizetés

  Szállítás

Többféle szállítási mód

Minden anyának más és más az elképzelése arról, mit vár rá az új jövevény érkezésének pillanatától. Egy dolog egészen biztos, mindenkinek egy előre megtervezhetetlen és fenekestül felfordult új élettel kell számolnia, melyben sokszor érezzük úgy, hogy elveszítjük saját magunkat. Hirtelen minden más előtérbe kerül. És nem feltétlenül csak az újszülöttel járó teendőkre gondolunk. Fontosabb összeállítani egy mosást, egy bevásárlólistát, kivasalni a gyerekruhákat, mint leülni egy lélegzetvételnyi szabad pillanatra és kipihenni az átvirrasztott éjszaka fáradalmait.

A csecsemőgondozás első 6 hónapja embert próbáló időszak, hiszen véget nem érő, állandó készültségben kell lennie az édesanyának, miközben olykor nagyszülői segítség nélkül, otthon, egyedül a babával tölti a nap minden percét. Ebben a nehéz időszakban könnyű elveszni. A legnehezebb dolog kialakítani egy új életformát, melyben többé nem Önmagunk vagyunk a középpontban, hanem MI KETTEN a gyermekkel. Hiszen az első pár hónapban az anya közelsége, érzelmi stabilitása a gyermek későbbi viszonyához az emberekhez és környezetéhez meghatározó lesz.

Ha az anya rendben van, a baba is rendben van. És a család is rendben van. Ehhez viszont tudnod kell megteremteni magad számára azt a közeget, amelyben jól érzed magad. A boldog kismama című könyvünk Neked szól, ebben nyújt számodra segítséget. Segít rendszert kialakítani a káoszban, abban, hogy egy babakocsis sétálást hogyan fordíthatsz át egy kellemes testmozgássá, miközben újra tónust adsz izmaidnak, vagy hogyan táplálkozz, hogy te és a babád is egészségesek legyetek, de számtalan hasznos tippet találsz benne a stressz, fáradtság leküzdéséhez is.

Légy üdvözölve a klubban!

Könyvünk tapasztalt barátnőként segít, NEKED SZEMÉLYESEN, ha elakadtál a hétköznapokban, ha úgy érzed, kezded elveszíteni az irányítást a dolgok felett.

Jó hírem van! Van MEGOLDÁS, de persze TE is kellesz hozzá.

9789638780195

Adatlap

ISBN
978-963-87801-9-5
Oldalszám
244
Méret
150 x 205 mm
Kötés
kartonált
Megjelent
2009
Szerző
Cook, Kate - Wyndham-Read, Lucy

Ez még érdekelhet

Étkezz okosan 1 700 Ft TANTUSZ Könyvek
  • -1 700 Ft
tantusz-konyvek
Étkezz okosan
A könyv azért készült, hogy lezárja a harcot a tápláló és az ellenállhatatlanul ízletes...
1 700 Ft Normál ár -1 700 Ft 3 400 Ft Ár
keszletkisoepres
A terhesség
Babát vársz? Tele vagy kérdésekkel, de sehol nem találsz érthető válaszokat? Könyvünk...
3 400 Ft Ár