• Elfogyott, nem rendelhető
Ha fáj szeretni 3 600,00 Ft Egyéb, szórakoztató irodalom
  • Ha fáj szeretni 3 600,00 Ft Egyéb, szórakoztató irodalom

Ha fáj szeretni

3 600,00 Ft

A borderline személyiségzavar súlyos identitászavarral, a hangulat az érzelmek és a viselkedés szélsőséges ingadozásaival jellemezhető. Ez a könyv elsősorban azoknak nyújt a mindennapi életben használható, kézzel fogható segítséget, akik borderline személyiségzavarban szenvedő emberrel állnak vagy álltak rokoni, baráti vagy párkapcsolatban. Hogyan segíthetünk borderline partnerünknek, és őrizhetjük meg saját személyiségünket? A könyvből különböző kommunikációs technikák és gyakorlatias példák sajátíthatók el, melyekkel a borderline személyek valódi támaszává válhatunk.

 

Ingyenes szállítás 7900 Ft-tól

Ez a könyv elsősorban azoknak nyújt a mindennapi életben használható, kézzel fogható segítséget, akik borderline személyiségzavarban szenvedő emberrel állnak vagy álltak párkapcsolatban.

A szülőknek, rokonoknak, kollégáknak és barátoknak is segítségére lehetnek a könyvben bemutatott tanácsok, kommunikációs stratégiák.

Főként azonban mégis azt szólítja meg e könyv, aki egy borderline személy partnereként az érzelmek örvényében kavarog, és segítség nélkül magára marad.

A könyv gyakorlatias példáinak és kommunikációs technikáinak elsajátításával a borderline személyek stabil, valódi támaszává válhatunk.  

9786155186318

Adatlap

ISBN
9 786 155 186 318
Oldalszám
184
Méret
B5
Kötés
kartonált
Megjelent
2015
Szerző
Manuela Rösel