Kézifegyver határozó 6 500 Ft Egyéb, szórakoztató irodalom
  • Kézifegyver határozó 6 500 Ft Egyéb, szórakoztató irodalom

Kézifegyver határozó

6 500 Ft

Ez a könyv a határozókönyvek közé tartozik. Fő célja, hogy azok az emberek, akik szakmájuknál (rendőrök, vámosok stb.) fogva ismeretlen fajtájú fegyverrel találkoznak, elfogadható pontossággal tudják annak elsődleges azonosítását elvégezni. Az 'elfogadható' itt nagyon fontos jelző, hiszen az azonosításnak sok fokozata létezik. 

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

  Biztonság

SimplePay kártyás fizetés

  Szállítás

Többféle szállítási mód

A gyűjtők például a Parabellum-pisztolynak - gyártó, csőhossz stb. alapján - sok száz alváltozatát képesek megkülönböztetni, ez az ő szempontjukból fontos, a puszta tipusazonosítást illetően viszont felesleges.

A könyvben található - országonkénti és fegyverkategóriánkénti bontásban levő - fegyverekről elegendő informáciá áll rendelkezésre, hogy a gyártó, a gyártási idő nagyjából, és a kaliber meghatározható legyen. Ezen túlmenően röviden leírja a fegyver alapvető kezelését, ki- és bebiztosítását, illetve a biztonságos kezelés szempontjából legfontosabbat, az ürítés menetét A fegyvereken jellemzően megtalálható és az azonosítást megkönnyítő feliratok, jelzések is megtalálhatóak minden tárgyalt típusnál.

9789639491144

Adatlap

ISBN
9789639491144
Oldalszám
462
Kötés
kartonált
Megjelent
2003
Szerző
Ian Hogg