ÚJ

ÚJ
Összes újdonság
  • -900,00 Ft
Dobolás 2 900,00 Ft TANTUSZ Könyvek
  • Dobolás 2 900,00 Ft TANTUSZ Könyvek

Dobolás

3 800,00 Ft
2 900,00 Ft 900,00 Ft megtakarítás

A könyv segítségével minden olyan készséget elsajátíthatsz, amelyek a különféle dobolási stílusokhoz kellenek, a rocktól a latinon és a dzsesszen át az R&B-ig és funkyig. Sőt a tradicionális technikákkal is megismertet! MP3 formátumú ritmusgyakorlatok a CD-mellékleten!

Mennyiség
Raktáron

 

Ingyenes szállítás 9990 Ft-tól

CD-melléklettel! 

A könyv segítségével a dobos minden olyan készséget elsajátíthat, amelyek a különféle dobolási stílusokhoz kellenek, a rocktól a latinon és a dzsesszen át az R&B-ig és funkyig. Sőt a tradicionális technikákkal is megismertet.

Az átlagos dobos könyvekkel ellentétben a Tantusz könyvek Dobolás c. kötete túlmutat a modern dobszerkós világon, és megismertet a tradicionális dobok és ütőhangszerek világával is. A hagyományok és a közös dobolás iránt rajongók ebben a könyvben részletes leírásokat találnak a tradicionális, kézzel és verővel megszólaltatott dobok, valamint a leggyakoribb ütőhangszerek játéktechnikájáról is.

A könyv egy egyszerű, csak a dobos zenék olvasására alkalmas zenelejegyzési módszert (notáció) ismertet, amely segítségével gyorsan meg lehet tanulni dobolni. A kötetben található ritmusgyakorlatok mindegyike meghallgatható a mellékelt CD-n MP3 formátumban is. A könyv és a CD együttes használatával tehát egyszerre látható és hallható a ritmusképlet, miáltal a tanulási folyamat lényegesen felgyorsul. Ezenkívül a könyv amolyan kézi lexikonként is használható: a világ minden tájáról bemutat dobokat és megismertet a játéktechnikájukkal is, valamint azt is részletezi, hogyan lehet ezeket a hangszereket a mai zenei életben használni. Segítséget nyújt továbbá a dobok, dobszerkók kiválasztásában, vásárlásában, hangolásában és karbantartásában, valamint a megfelelő dobos tanár megtalálásában is.

Hallgass bele a CD-mellékletbe, kattints a Kapcsolódó cikk alatti linkre!

9786155186066

Adatlap

ISBN
978-615-5186-06-6
Oldalszám
384
Méret
B/5
Kötés
kartonált
Megjelent
2012
Szerző
Jeff Strong

Ez még érdekelhet