• -40%
Kissinger: Diplomácia ( Akciós ) 4 140 Ft Szépséghibás könyvek
  • Kissinger: Diplomácia ( Akciós ) 4 140 Ft Szépséghibás könyvek

Kissinger: Diplomácia ( Akciós )

6 900 Ft
4 140 Ft 40% kedvezmény

Az egykori amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó és külügyminiszter, a Nobel-békedíjas Henry A. Kissinger művében azt mutatja be, hogy a diplomácia művészete és a globális hatalmi egyensúly hogyan teremtette meg azt a világot, amelyben ma élünk. SZÉPSÉGHIBÁS KÖNYV!

Mennyiség
Utolsó tételek a raktáron

  Biztonság

SimplePay kártyás fizetés

  Szállítás

Többféle szállítási mód

Az egykori amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó és külügyminiszter, a Nobel-békedíjas Henry A. Kissinger művében azt mutatja be, hogy a diplomácia művészete és a globális hatalmi egyensúly hogyan teremtette meg azt a világot, amelyben ma élünk.

 A 20.század jellemző vonása, hogy világsztárokat termel ki magából, szinte függetlenül foglalkozásuktól. Ezt a könyvet egy közülünk való megasztár, a nemzetközi politika, a diplomácia legismertebb csillaga, a Harvard egykori professzora, a valamikori amerikai nemzetbiztonsági tanácsadó és külügyminiszter, a Nobel-békedíjas Henry A. Kissinger írta.

Monumentális áttekintő munkája azt mutatja be, hogy a diplomácia művészete és a globális hatalmi egyensúly hogyan teremtette meg azt a világot, amelyben ma élünk.

A következtetések levonásához Kissinger három évszázad történelmét lapozza végig, amely szemében a hatalmi egyensúly keresésének története: erődemonstrációkkal, háborúkkal, békekötésekkel. Az ezekből szerzett tapasztalatok – a bennük kifejlesztett és kifejlődött eszközök segítségével – vezettek végül is a modern diplomácia megszületéséhez.

(Szépséghibás könyv! )

9789635451999

Adatlap

ISBN
9789635451999
Oldalszám
958
Kötés
keménytábla