A terhesség 3 400 Ft Készletkisöprés
  • A terhesség 3 400 Ft Készletkisöprés

A terhesség

3 400 Ft

Babát vársz? Tele vagy kérdésekkel, de sehol nem találsz érthető válaszokat? Könyvünk elnavigál téged a terhesség időszakában hétről hétre! Érthetően és szórakoztatóan!

Mennyiség
Raktáron

  Biztonság

SimplePay kártyás fizetés

  Szállítás

Többféle szállítási mód

Babát vársz? Tele vagy kérdésekkel, de sehol nem találsz érthető válaszokat? Könyvünk elnavigál téged a terhesség időszakában hétről hétre! Érthetően és szórakoztatóan!

Mindenre kiterjedő útmutató mindazoknak, akik életük legemlékezetesebbnek ígérkező kalandjába, a gyermekvállalásba készülnek belevágni, vagy már bele is vágtak.

Ez a könyv neked szól, hogy megismerd a terhesség, a szülés és a teljes kilenc hónap történéseit, a tested átalakulását az 1. héttől a 40. hétig, hiszen ez egyike életed legjelentősebb időszakainak.

A terhesség első trimesztere

Ha még csak a terhesség első jeleit tapasztalod, még csak az első trimeszter elején jársz, a legjobbkor találtál rá erre a könyvre. Ez a könyv is egyfajta várandós csomag, hiszen annyi hasznos információt, tippet és tanácsot találsz benne a terhességgel kapcsolatban, hogy a babavárás eseményei biztosan nem érnek váratlanul.  Szó lesz a terhesség alatti gyógyszerszedésről, terhesvitaminokról, a kötelező vizsgálatokról, a hazai terhesgondozásról, a megfelelő étrend- és testmozgás kialakításáról.

A terhesség második trimesztere

Olvashatsz a magzat fejlődéséről, az esetleges rendellenességekről és azok felfedezéséről, valamint az apukáknak is szentelünk pár sort a kismama gyarapodásáról, hangulati ingadozásairól.

A terhesség harmadik trimesztere

Ez már a várva várt utolsó időszak, hamarosan vége a terhességnek, amikor is felkészítünk a szülésre, legyen az otthon szülés, természetes szülés vagy császármetszés. Instrukciókat adunk, hogyan készülj fel az esetleges kórházi tartózkodásra, a magzati szívhang megfigyelésére, vajúdáskor a tünetek értelmezésére és magára a szülésre.

Megérkezett a baba!Elmondjuk Neked, mi vár rád a kórházban a szülés után és mi vár rád otthon, amikor már a babával érkeztek haza. A szülés utáni depresszióról, kedélyzavarokról is beszélünk, valamint a szoptatásról és a baba táplálásáról.Az otthon töltött első hetek, hónapok, sőt évek is sok izgalmat rejtenek magukban, amihez segítséget nyújthat a Legyél te a legjobb szülő! c. könyvünk.

A leendő kismamák és apukák, nagymamák és nagypapák, barátok és ismerősök sok hasznos és pontos tudnivalót, könnyen érthető tanácsot és magyarázatot kaphatnak a terhesség és a gyermekszületés minden kérdésében, a baba tervezésétől a szoptatásig, a Tantusz-könyveknél megszokott olvasmányos stílusban.

9789635455300

Adatlap

ISBN
978 963 545 530 0
Oldalszám
400
Méret
B5
Kötés
kartonált
Megjelent
2011
Szerző
Dr. Joanne Stone, Dr. Keith Eddleman és Mary Duenwald

Ez még érdekelhet

A boldog kismama 1 900 Ft Egyéb, szórakoztató irodalom
  • -1 500 Ft
egyeb-eletmod-hobbi
A boldog kismama
Könyvünk tapasztalt barátnőként segít, NEKED SZEMÉLYESEN, ha elakadtál a hétköznapokban, ha...
1 900 Ft Normál ár -1 500 Ft 3 400 Ft Ár
Öltözködés 1 800 Ft TANTUSZ Könyvek
  • -1 800 Ft
tantusz-konyvek
Öltözködés
Miután elolvastad ezt a színes képekkel illusztrált könyvet, a birtokában leszel egy-két...
1 800 Ft Normál ár -1 800 Ft 3 600 Ft Ár
tantusz-konyvek
Alakformálás
A „core-tréning” a test „központját” alkotó has- és hátizmok erősítését jelenti, ami nemcsak...
1 450 Ft Ár
Fitten 40 felett 1 400 Ft TANTUSZ Könyvek
  • -1 500 Ft
tantusz-konyvek
Fitten 40 felett
Az írónak nem az volt a célja, hogy lelkifurdalást ébresszen kortársaiban, amiért nem...
1 400 Ft Normál ár -1 500 Ft 2 900 Ft Ár
Jaj, az ízületeim! 3 300 Ft TANTUSZ Könyvek
  • -900 Ft
tantusz-konyvek
Jaj, az ízületeim!
Győzd le a tüneteidet, és élj teljes életet! Aggódsz az artritisz, az ízületeid állapota,...
3 300 Ft Normál ár -900 Ft 4 200 Ft Ár