• -80%
Étkezz okosan! (Akciós) 2 040 Ft Szépséghibás könyvek
  • Étkezz okosan! (Akciós) 2 040 Ft Szépséghibás könyvek

Étkezz okosan! (Akciós)

3 400 Ft
680 Ft 80% kedvezmény

A könyv azért készült, hogy lezárja a harcot a tápláló és az ellenállhatatlanul ízletes táplálékok között. Nincs szándékunkban visszaültetni téged az iskolapadba, nem kell memorizálnod semmit - ha több információt szeretnél, csak üsd fel, és nézz utána.

Mennyiség
Raktáron

  Biztonság

SimplePay kártyás fizetés

  Szállítás

Többféle szállítási mód

Szépséghibás termék!

Az Étkezz okosan c. könyv azért készült, hogy lezárja a harcot a tápláló és az ellenállhatatlanul ízletes táplálékok között. Valójában (és most jól figyelj!), ami tápláló, az finom is lehet, és ez fordítva is igaz. A könyvnek nincs szándékában visszaültetni téged az iskolapadba, nem kell memorizálnod semmit - ha több információt szeretnél, csak üsd fel valahol, és nézz utána.

Olyan ismereteket ad, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy okosan válaszd ki azokat az ételeket, amelyek fogadra valók, jók a lelkednek és a testednek is. Az információk között vannak valóban alapvetők: a vitaminok, az ásványi anyagok, a fehérjék, a zsírok, szénhidrátok - hitted volna? - a jó öreg tiszta víz. Találsz ötleteket arra, hogyan állíts össze egy olyan bevásárló listát, ami tápláló élelmiszerekből áll, ugyanakkor finom ételeket is tudsz varázsolni belőlük.

Ez a könyv Neked íródott, ha:

Nem foglalkozol a főiskolán vagy az egyetemen táplálkozástudománnyal, és most rájöttél, hogy jobb eséllyel maradsz egészséges, ha tudod, hogyan állíts össze egy kiegyensúlyozott, tápláló ételt.

Összezavarodtál a vitaminokkal, az ásványi anyagokkal, a zsírokkal, a fehérjékkel és a szénhidrátokkal kapcsolatos egymásnak ellentmondó tanácsoktól.Egy szóval, egy áttekinthető térképre van szükséged a táplálkozás útvesztőjében.

Alapvető információkra van szükséged, de nem akarsz szakértő lenni a témában, vagy nincs kedved órákra beletemetkezni orvosi szakkönyvekbe és folyóiratokba.

9789635455065

Adatlap

ISBN
978-963-545-506-5-Z
Oldalszám
362
Méret
B5
Kötés
kartonált
Megjelent
2008
Szerző
Rinzler, Carol Ann