• -500 Ft
Fel a netre, öregem! – Windows 10! 2 400 Ft Informatika
  • Fel a netre, öregem! – Windows 10! 2 400 Ft Informatika

Fel a netre, öregem! – Windows 10!

2 900 Ft
2 400 Ft 500 Ft megtakarítás

NEGYEDIK, WINDOWS 10-RE ÁTDOLGOZOTT KIADÁS! Frissített gyakorlati tudnivalók az internetről és a számítógépről az „ezüstgeneráció” részére.

Mennyiség
Raktáron

  Biztonság

SimplePay kártyás fizetés

  Szállítás

Többféle szállítási mód

NEGYEDIK, ÁTDOLGOZOTT KIADÁS!

WINDOWS 10!

Frissített gyakorlati tudnivalók az internetes világról és a számítógépről az 'ezüstgeneráció' részére. Ha lépést szeretne tartani a 21. századdal – és az unokákkal – a könyvet gyakorlati „receptkönyvként” használva induljon önálló felfedezőútra az internet világába.

Célunk, hogy sorozatunk segítségével az idősek és az 'igazi' kezdők ellenérzés nélkül merjenek belevágni számítógépes világ megismerésébe. Ebben a barátkozásban lépésről lépésre vezetjük végig az olvasót, hogy megszerezze a szükséges készségeket – bármilyen előzetes számítástechnikai ismeret nélkül.

Ebben a könyvben az internet kimeríthetetlen világába hívjuk az olvasót. A kötetben az alapvető számítógép-kezelési műveletek ismertetése után igyekszünk felvillantani mindazon lehetőségeket, amelyeket az internet segítségével érhetünk el.

  Megtanuljuk a böngészők kezelését, fájlok letöltését, majd megismerkedünk az olyan internetes kapcsolattartási formákkal, mint a Skype és a Facebook használatával.

9786155186486

Adatlap

ISBN
978-615-5186-48-6
Oldalszám
208
Méret
B5
Kötés
kartonált
Megjelent
Default empty value
Szerző
Mayer István, Szabó Ildikó

Ez még érdekelhet