• -4 900,00 Ft
A devizahitelezés nagy kézikönyve 10 000 Ft Közgazdaságtan, pénzügy
  • A devizahitelezés nagy kézikönyve 10 000 Ft Közgazdaságtan, pénzügy

A devizahitelezés nagy kézikönyve

14 900,00 Ft
10 000,00 Ft 4 900,00 Ft megtakarítás

A DEVIZAHITELEZÉS NAGY KÉZIKÖNYVE közpénzügyi, jogi és európai uniós szabályozási szempontból mutatja be a devizahitelezés problematikájának kialakulását, majd a 2010. évet követő állami konszolidációját. Magyarországon ez az első könyv, amely a devizahitelezés jelenségét tudományos, ugyanakkor közérthető formában tárja az olvasóközönség elé.

Mennyiség
Raktáron

 

Ingyenes szállítás 7900 Ft-tól

A Devizahitelezés Nagy Kézikönyve című monográfiában a Prof. Dr. Lentner Csaba vezette alkotóközösség tagjai a devizahitelezés problematikájának kialakulását, majd a 2010. évet követő állami konszolidációját közpénzügyi, jogi és európai uniós szabályozási szempontból mutatják be.Magyarországon az első könyv, amely a devizahitelezés jelenségét tudományos és egyidejűleg közérthető formában mutatja be.

Prof. Dr. Patyi András, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem rektora, Dr. Matolcsy György a Magyar Nemzeti Bank elnöke, és Dr. Darák Péter, a Kúria elnöke, pénzügyi kormányzással, államtudományokkal, jogi és gazdasági területekkel foglalkozó szakembereknek, devizahitelekben érdekelteknek, továbbá egyetemi hallgatóknak egyaránt ajánlják a könyvet.

Prof. Dr. LENTNER CSABA egyetemi tanár, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közpénzügyi tanszékének vezetője. Az újjászervezett Magyar Állam közpénzügyi mechanizmusainak tudományos rendszertanba foglalója. Műveit több átfogó könyvkiadványban, illetve tudományos dolgozatban tette közzé Magyarországon és külföldön. 2013-ban Wekerle Sándor Tudományos Életműdíjban részesült a magyar pénzügyi és közgazdaság-tudományi fejlődés érdekében kifejtett iskolateremtő tevékenységéért. Lentner professzor tudományos tevékenysége a rendszerváltozás utáni közpénzügyi ciklusok elemzésére és nemzetközi összehasonlítására összpontosul. Tagja a Magyar Tudományos Akadémia Statisztika és Jövőkutatási Bizottságának, vezető szakértője a Magyar Nemzeti Bank új tudományos közgondolkodási műhelyének. Főtitkár-helyettese a Gazdálkodási és Tudományos Társaságok Országos Szövetségének.  

9786155344626

Adatlap

ISBN
9786155344626
Oldalszám
613
Méret
B5
Kötés
keményborító
Megjelent
2015
Szerző
Prof. Dr. Lentner Csaba