ÚJ

ÚJ
Összes újdonság
  • -800,00 Ft
A befektetések értékelése 8 100,00 Ft Közgazdaságtan, pénzügy
  • A befektetések értékelése 8 100,00 Ft Közgazdaságtan, pénzügy

A befektetések értékelése

8 900,00 Ft
8 100,00 Ft 800,00 Ft megtakarítás

Az értékelés területén elismert nemzetközi szaktekintély a pénzügyi eszközök értékeléséhez ad szakértő útmutatást.

 

Ingyenes szállítás 9990 Ft-tól

Az értékelés területén elismert nemzetközi szaktekintély a pénzügyi eszközök értékeléséhez ad szakértő útmutatást.

Az értékelés minden befektetési döntés kulcspontja, legyen az a döntés vétel, eladás vagy az eszköz megtartása. A pénzügyi eszközök árazása azonban a modern pénzügyi piacokon nagyon bonyolult feladat. A piacok átrendeződése új eljárásokat, illetve a már ismertek újszerű alkalmazását igényli.

A befektetések értékelése szakértő útmutatást ad lényegében minden eszköz – részvények, kötvények, opciók, határidős ügyletek, reáleszközök stb. – értékeléséhez. Foglalkozik többek között a pénzügyi szolgáltató vállalatok, az ingatlanok, a vállalatfelvásárlások, az induló, a veszteséges és a zártkörű társaságok, a dot.com cégek, illetve az egyedi eszközök értékelésével; az országkockázattal és kezelésének legjobb módjaival; a tőzsdei és tőzsdén kívüli határidős ügyletekkel; a reálopció aktuális témájával és az opcióárazási modellekkel, valamint a megfelelő modellek kiválasztásával.

Aswath Damodaran, aki elismert szaktekintély az értékelés területén és a New York-i Egyetem pénzügyprofesszora, a valós eseteket és a legújabb értékelési eszközöket használja, miközben végigvezeti az olvasót az értékelési modellek elméletén és gyakorlatán, bemutatva erősségeiket és gyenge oldalukat.

A befektetések értékelése tökéletes útmutató azok számára, akik szeretnének többet tudni az értékelés rafinált világáról, és értékes eszköz azoknak, akik a befektetési folyamatnak ezt a kritikus szakaszát éppen most tanulják.

9789635454556

Adatlap

ISBN
9789635454556
Oldalszám
1080
Méret
B5
Kötés
keménytáblás
Megjelent
2006
Szerző
Damodaran, Aswath