• -80%
Fitten 40 felett (Akciós) 1 740 Ft Szépséghibás könyvek
  • Fitten 40 felett (Akciós) 1 740 Ft Szépséghibás könyvek

Fitten 40 felett (Akciós)

2 900 Ft
580 Ft 80% kedvezmény

Az írónak nem az volt a célja, hogy lelkifurdalást ébresszen kortársaiban, amiért nem mozognak eleget. Ellenkezőleg: az egészséges, aktív életmód kialakításához szükséges információkkal segítséget nyújt, hogy időben elkezdjünk foglalkozni egészségünkkel.

Mennyiség
Raktáron

  Biztonság

SimplePay kártyás fizetés

  Szállítás

Többféle szállítási mód

Szépséghibás termék!

A könyv írójának nem az volt a célja, hogy bárkire is ráijesszen vagy lelkifurdalást ébresszen a kortársakban, amiért nem mozognak eleget. Éppen ellenkezőleg: az egészséges, aktív életmód kialakításához szükséges legfontosabb információk összegyűjtésével segítséget és kedvet szeretne adni ahhoz, hogy minél többen elkezdjenek foglalkozni az egészségükkel és remélhetőleg sokakat sikerül majd meggyőzni arról, hogy az aktív, sportos életmód kialakítása nem lehetetlen.

  Mindannyian egyetérthetünk abban, hogy az ember élete a negyvenes éveiben, és a fölött erről szól: Elfoglaltak vagyunk. Mégis, ha megpróbálod megváltoztatni mozgásszegény életmódodat és mindennapos elfoglaltságaid közé beiktatsz egy kellemetlennek tűnő elemet is - a fizikai aktivitást - már nagy lépést tettél, hogy visszapörgesd szervezeted óráját. Ha a rendszeres testmozgás az életed részévé válik, sokáig élvezheted a befektetett munka gyümölcsét.

Minden 40 évesnél idősebb olvasó számára hasznos lehet ez a könyv, főként azoknak, akik foglalkoznak az egészségükkel és a testükkel és szeretnének tenni valamit a jó kondíció megőrzéséért. Akiknek már eszébe jutott, hogy múlnak az évek és nem mindegy, hogy életük hátralevő részét milyen fizikai és egészségi állapotban töltik majd.

Nem profi 'fitnesz-gurukat' képzünk, meg akarjuk csupán ismertetni azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével a mindennapok számtalan tennivalója mellett hatékonyan tehetünk valamit a jó fizikai kondíció megőrzéséért.

9789635455058

Adatlap

ISBN
978-963-545-505-8-Z
Oldalszám
336
Méret
B5
Kötés
kartonált
Megjelent
2008
Szerző
Betsy Nagelsen McCormack

Ez még érdekelhet

Étkezz okosan 2 720 Ft TANTUSZ Könyvek
  • -80%
tantusz-konyvek
Étkezz okosan
A könyv azért készült, hogy lezárja a harcot a tápláló és az ellenállhatatlanul ízletes...
680 Ft Normál ár -80% 3 400 Ft Ár
Alakformálás 1 160 Ft TANTUSZ Könyvek
  • -20%
tantusz-konyvek
Alakformálás
A „core-tréning” a test „központját” alkotó has- és hátizmok erősítését jelenti, ami nemcsak...
1 160 Ft Normál ár -20% 1 450 Ft Ár