• -500 Ft
Biológia feladatgyűjtemény középiskolásoknak, érettségizőknek, Javított kiadás 3 300 Ft Iskolásoknak, felvételizőknek
  • Biológia feladatgyűjtemény középiskolásoknak, érettségizőknek, Javított kiadás 3 300 Ft Iskolásoknak, felvételizőknek

Biológia feladatgyűjtemény középiskolásoknak, érettségizőknek, Javított kiadás

3 800 Ft
3 300 Ft 500 Ft megtakarítás

A könyvet a biológia iránt érdeklődő középiskolásoknak, a közép- és emelt szintű érettségire készülő diákoknak és tanáraiknak ajánljuk. A feladatgyűjtemény 30 feladatsort tartalmaz, amelyek jelentős része az érettségire való felkészülés megkönnyítése érdekében egy-egy nagyobb témakör anyagát dolgozza fel.

Mennyiség
Raktáron

  Biztonság

SimplePay kártyás fizetés

  Szállítás

Többféle szállítási mód

A könyvet a biológia iránt érdeklődő középiskolásoknak, a közép- és emelt szintű érettségire készülő diákoknak és tanáraiknak ajánljuk.

A feladatgyűjtemény 30 feladatsort tartalmaz, amelyek jelentős része az érettségire való felkészülés megkönnyítése érdekében egy-egy nagyobb témakör anyagát dolgozza fel. A utolsó két feladatsor már összefoglaló jellegű, kérdései a teljes ismeretanyagra vonatkoznak. A feladatsorok vázát a középszintű érettségi követelményei alapján készült feladatok alkotják, az emelt szintű feladatokat * jelöli. A feladattípusok megfelelnek az érettségi követelményrendszerben előírtaknak.

A feladatgyűjtemény iskolai és önálló tanulásra egyaránt használható, a feladatsorokhoz részletes megoldási útmutató tartozik. A szóbeli érettségire való felkészülést közép- és emelt szintű mintatételek segítik.

A feladatgyűjtemény tökéletes kiegészítő a Mándics–Molnár: Biológia – középiskolásoknak, érettségizőknek című Panemsuli sorozat kötethez.

9786155186530

Adatlap

ISBN
9786155186530
Oldalszám
280
Kötés
Kartonált
Megjelent
2017

Ez még érdekelhet