• -1 700,00 Ft
Fotóalbum – Digitális megoldások számítógéppel 950,00 Ft Informatika
  • Fotóalbum – Digitális megoldások számítógéppel 950,00 Ft Informatika

Fotóalbum – Digitális megoldások számítógéppel

1 900,00 Ft
200,00 Ft 1 700,00 Ft megtakarítás

Az idősebbeknek és az „igazi” kezdőknek szóló sorozat kötete a digitális fényképezést, a digitális és hagyományos fotók számítógépes feldolgozásának lehetőségeit mutatja be.

Mennyiség
Raktáron

 

Ingyenes szállítás 7900 Ft-tól

Az idősebbeknek és az „igazi” kezdőknek szóló sorozat kötete a digitális fényképezést, a digitális és hagyományos fotók számítógépes feldolgozásának lehetőségeit mutatja be.

Az Idősebbek is elkezdhetik című sorozatunknak ebben a kötetében egy új világ szépségeit, a digitális fényképezést, valamint a digitális és hagyományos fotók számítógépes feldolgozásának lehetőségeit mutatjuk be. Bizonyára mindenki készített már fényképet. A hagyományos fényképezőgéppel készült képekre – mielőtt megnézhetnénk – pár napot várnunk kell. A digitális fényképezőgépek ezzel szemben lehetővé teszik a felvételek azonnali visszanézését, rossz felvétel esetén pedig a törlését.

Ez a könyv azokat az alapismereteket (digitális fényképezőgépek és fényképezés, képek beolvasása, tárolása, megtekintése a számítógépen, e-mail mellékletként való küldése, utólagos feldolgozása, vágása, javítása; nyomtatási lehetőségek; diavetítés; korábban készült fényképek, diák számítógépes feldolgozása stb.) foglalja össze, amelyek a sikeres digitális fényképezéshez és a digitális képekkel való munkához szükségesek, továbbá vásárlási tanácsokat is ad.

Könyvünk egyaránt szól a teljesen kezdőknek és a fényképészeti ismeretekkel már rendelkező olvasóknak. Szánjon rá egy kis időt és fáradságot, hogy a világot egy - digitális - fényképezőgép túlsó oldaláról ismerje meg. Higgye el, megéri!

9789635454273

Adatlap

ISBN
9789635454273
Oldalszám
240
Méret
B5
Kötés
kartonált
Megjelent
2005
Szerző
Ila László

Ez még érdekelhet