• -500 Ft
Táblagépen és okostelefonon – Fel a netre, öregem! 2 000 Ft Informatika
  • Táblagépen és okostelefonon – Fel a netre, öregem! 2 000 Ft Informatika

Táblagépen és okostelefonon – Fel a netre, öregem!

2 500 Ft
2 000 Ft 500 Ft megtakarítás

Gyakorlatias útmutató, lépésről lépésre vezeti be az olvasót a táblagépek és okostelefonok kezelésébe, lehetőségeibe. Az eszközökön futó programok – a mobil alkalmazások – telepítési lehetőségeinek bemutatása mellett bemutatja a fontosabb és gyakran használatos témaköröket, majd a böngészést, a levelezést és a közösségi média területét is.

Mennyiség
Raktáron

  Biztonság

SimplePay kártyás fizetés

  Szállítás

Többféle szállítási mód

A Fel a netre öregem! – Táblagépen és okostelefonon c. kötet az Idősebbek is elkezdhetik sorozat Fel a netre öregem!  hasznos folytatásaként és hasznos kiegészítőjeként tekinthető, de természetesen önállóan is megállja a helyét.  A kötet nem a „kályhától” indul – feltételezi a Fel a netre öregem! c. könyvből már megszerzett, alapvető számítástechnikai ismereteket.

Gyakorlatias útmutató, lépésről lépésre vezeti be az olvasót a táblagépek és okostelefonok kezelésébe, lehetőségeibe. Az eszközökön futó programok – a mobil alkalmazások – telepítési lehetőségeinek bemutatása mellett bemutatja a fontosabb és gyakran használatos témaköröket, majd a böngészést, a levelezést és a közösségi média területét is. A kapcsolattartás módjainak mobil megvalósítása után pedig a mobileszközökön való fájlkezelés következik.

Az angol–magyar szótár segít a csak angol nyelven hozzáférhető alkalmazások kezelésében.

9786155186400

Adatlap

ISBN
978-615-5186-40-0
Oldalszám
120
Méret
B5
Kötés
kartonált, ragasztókötött
Megjelent
2016
Szerző
Szabó Ildikó

Ez még érdekelhet