• -900,00 Ft
Számítógép-hálózatok működése – Alkalmazásorientált megközelítés 6 000,00 Ft Informatika
  • Számítógép-hálózatok működése – Alkalmazásorientált megközelítés 6 000,00 Ft Informatika

Számítógép-hálózatok működése – Alkalmazásorientált megközelítés

6 900,00 Ft
6 000,00 Ft 900,00 Ft megtakarítás

Világszerte a legnépszerűbb tankönyv. Korszerű módon közelíti meg a számítógép-hálózatok oktatását. A hagyományos tanítási módszerrel ellentétben felülről lefelé, azaz az alkalmazási rétegtől indulva tárgyalja a számítógép-hálózatokat.

Mennyiség
Raktáron

 

Ingyenes szállítás 7900 Ft-tól

A Számítógép-hálózatok működése – Alkalmazásorientált megközelítés világszerte a legnépszerűbb tankönyvek. Friss szemlélettel és korszerű módon közelíti meg a számítógép-hálózatok oktatását. A hagyományos tanítási módszerrel ellentétben felülről lefelé, azaz az alkalmazási rétegtől indulva tárgyalja a számítógép-hálózatokat.

A rétegzett szerkezet segítségével a hallgatók átláthatják a számítógép-hálózatok összetettségét – azonban úgy tanulják meg az architektúra egy-egy részéhez tartozó különböző fogalmakat és protokollokat, hogy közben látják a teljes képet, ahogyan a részek egymáshoz illeszkednek. A középpontban az internet áll, és a szerzők előtérbe helyezik a hálózati biztonság kérdéseit a legelterjedtebb és legújabb hálózati technikákkal együtt.

Ez a könyv azok számára készült, akik először foglalkoznak a számítógép-hálózatokkal. Használható mind informatikai, mind villamosmérnöki szakon, az egyetemi alapképzésben és a mesterképzésben egyaránt, valamint hasznos lehet a telekommunikációs iparban dolgozók számára is.

Úgy hisszük, hogy a hálózatok tanulása (és tanítása!) lehet élvezetes. A könyvben a humor, a hasonlatok alkalmazása és a valódi példák remélhetőleg hozzájárulnak ehhez.

9789635454983

Adatlap

ISBN
978-9-635454-98-3
Oldalszám
780
Méret
B5
Kötés
keménytáblás
Megjelent
2008
Szerző
Kurose, James F. - Ross, Keith W.

Ez még érdekelhet