Vezetői üzleti gazdaságtan (e-book) 2 000 Ft E-book
  • Vezetői üzleti gazdaságtan (e-book) 2 000 Ft E-book

Vezetői üzleti gazdaságtan (e-book)

2 000,00 Ft

A letöltéséhez regisztráció szükséges! Kaplan és Atkinson könyve, amely a témában a világ egyik vezető felsőoktatási tankönyve, a vezetői számviteli rendszereket ismerteti.

Mennyiség
Raktáron

 

Ingyenes szállítás 7900 Ft-tól

Kaplan és Atkinson könyve, amely a témában a világ egyik vezető felsőoktatási tankönyve, a vezetői számviteli rendszereket ismerteti.

Könyvünk tárgya a vezetői üzleti gazdaságtan. Módszereket ad a költségszerkezet elemzésére, foglalkozik a rövid távú tervezés, az erőforrás-allokáció és a kapacitásköltség kezelésének problémáival. Részletesen tárgyalja a szolgáltatóegységek teljesítménymérését és költségeiknek üzemekhez, tevékenységekhez rendelését. A szerzők bevezetik az olvasót a tevékenységalapú költségszámítás rejtelmeibe, bemutatják a bevezetésével nyerhető előnyöket és hasznokat. Külön fejezetek tárgyalják az árazást, ezen belül is a termékmixek kezelésének a kérdéseit, a költségközpontok és a transzferárak kialakításának lehetséges megoldásait. Hatékonyan oldják meg a pénzügyi teljesítményméréssel foglalkozó fejezetekben az implicit tőkelekötés költségeinek számbevételét és döntési kritériumokba történő beépítését. A könyv külön fejezetben foglalkozik az ösztönző rendszerek kialakításával, segítséget nyújtva a vállalati értéknövelésre irányuló érdekeltség megteremtéséhez.

PEB9789635453757