Érvelj akár egy filozófus! 4 950,00 Ft TANTUSZ Könyvek
  • Érvelj akár egy filozófus! 4 950,00 Ft TANTUSZ Könyvek

Érvelj akár egy filozófus!

5 900,00 Ft

Tudsz jól érvelni? Gondolataidat, elképzeléseidet meg tudod értetni másokkal? Vitatkoztál  már arról a barátaiddal, hogy: Mi a jó és mi a rossz? Mi az élet értelme? Létezik Isten? Életünk egyszeri és megismételhetetlen, vagy van mód folytatásra? Élhetünk-e hit nélkül? Mi az, amiről bizonyosan elmondhatjuk, hogy tudunk? Van-e olyan, hogy szabad akarat? Egyáltalán: szabadok vagyunk? És még sok más hasonló kérdésről, amelyre a választ évezredek óta keresi az ember. A Tantusz sorozat Érvelj akár egy filozófus! című kötete útitársad lehet a válaszkeresésben, megkímél a zsákutcáktól, és bölcs érveiddel elkápráztathatod vitapartnereidet. 

Mennyiség
Raktáron

Megtudhatod, hogy miként gondolkodtak a történelem kiemelkedő elméi, inspirációt kaphatsz arra, hogy olyan kérdéseket vizsgálj meg, amelyekre eddig evidenciaként tekintettél. Olyan szempontokat ismerhetsz meg amelyekkel új megvilágításban fogod szemlélni a világot. Teljesebb, bölcsebb és boldogabb életet élhetsz – mert lesznek saját átgondolt és védhető válaszaid!

Tom Morris a Yale Egyetemen szerzett PhD-fokozatot filozófiából és vallástudományból, majd 15 éven át volt a Notre Dame Egyetem filozófiaprofesszora. A Morris Institute for Human Values alapítója és több mint 30 könyv szerzője.

Adatlap

ISBN
9786155186929
Oldalszám
432
Kötés
kartonált
Szerző
Tom Morris

Ez még érdekelhet