Vásárlás vendégként, regisztráció nélkül

Ha nem szeretne sok adatot megadni, űrlapot kitölteni, bejelentkezni, természetesen vásárolhat webboltunkban regisztráció nélkül is.

Mindössze annyit kell tennie, hogy kitölti a számlázási (esetleg szállítási) címet, kiválasztja, hogy milyen szállítási és fizetési módot választ, és már kész is! A visszaigazolásban kapott "Titkos kulcs" (kód) megadásával tudja lekérdezni az adott megrendelést.

Hátránya azonban, hogy

  • nem tudunk Önnek kedvezménykuponokat, személyre szóló ajánlatokat küldeni,
  • megrendeléseinek státuszát, részleteit sem tudja visszakeresni, ellenőrizni,
  • regisztráció nélkül törzsvásárlói klubunk állandó 30%-os kedvezményét sem tudjuk érvényesíteni.

A rendelés leadása közben is dönthet még úgy, hogy egyúttal regisztrál is, és az adataikat a következő alkalommal nem kell újra begépelnie, illetve visszanézheti az előző rendeléseket is.

Vásárlás regisztrációval

Üdvözöljük a Panem Kiadónál!

A regisztráció csak néhány percet vesz igénybe. Első vásárláskor a regisztrációs adatokon kívül további adatok (pl. szállítási cím) megadására is szükség lehet. A regisztrációval Ön elfogadja a Panem Kiadó felhasználásának feltételeit. A feltételeket megtekintheti itt.

A regisztráció semmiféle kötelezettséget sem von maga után. Az itt közölt adatokat bizalmasan kezeljük. Az adatok kezelésére az Adatkezelésben foglaltak érvényesek.

Regisztrált vásárlóink:

  • rendszeresen kedvezményekben részesülnek,
  • ajándékkuponokat küldünk,
  • nyereményjátékban vehetnek részt,
  • hírlevelet küldünk, amelyekben személyre szabott akciós ajánlatainkról tájékoztatjuk,
  • következő rendelésük leadásakor felhasználónevük és jelszavuk begépelése után nem szükséges a részletes adatbekérő űrlapot.
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?

Ajánló

Angol nyelvtan Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben

30% kedvezmény a Törzsvásárlói Klub tagjainak!

Beresit Pattern - Teremtésmintázat

2018-ban Szentpétervárott, a világhírű orosz Sztyeklov Matematikai Kutatóintézetben, egy olyan számelméleti tételt sikerült bebizonyítania két kutatónak amely közvetett kapcsolatban áll a régóta megoldatlan Riemann-sejtéssel. A tételből levonható nyilvánvaló következtetések nem csak őket, hanem amerikai barátaikat a New York-i Columbia Egyetem számtudományi tanszékének kutatóit is megrázzák. 

Ugrás a könyvhöz