Legyen Ön is törzsvásárlónk!

Mit is jelent ez?

Ha Ön az elmúlt 24 hónap alatt rendelkezik 20 000 Ft összértékű lezárt, kifizetett megrendeléssel, akkor törzsvásárlói kedvezményt kap.

A jogosultságot minden vásárlásnál megvizsgáljuk.

Miért is jó ez Önnek?

  • Mert ettől a naptól kezdve MINDEN megrendelésénél 30%-os kedvezményt érvényesítünk összeghatártól függetlenül! Ha egyszer elérte a fent említett 20 000 Ft-os limitet, állandó 30%-os kedvezménnyel vásárolhat! A kedvezmény más akciókkal nem összevonható, automatikusan az Önnek kedvezőbb ajánlatot kínáljuk Önnek.
  • törzsvásárlóinkat bizonyos alkalmakkor ajándékokkal jutalmazzuk: kedvezménykuponokkal, személyre szóló ajánlatokkal, speciális akciókkal
  • törzsvásárlóinkat elsőként értesítjük megjelenő könyvújdonságaikról, rendezvényeinkről és az esetleges kedvezményes vásárlási lehetőségekről

Honnan tudja, hogy Ön már törzsvásárlóvá vált?

Bejelentkezés után láthatóvá válik, hogy Önnek

  • van-e még szüksége további „gyűjtésre”, ha igen, a hiányzó összeget forintban megadjuk Önnek, így folyamatosan követni tudja, mikor várható törzsvásárlóvá válása, valamint, hogy mekkora összegű megrendelés teljesítésére van szükség.
  • jár-e már a törzsvásárlói kedvezmény, hiszen „törzsvásárlói klub” emblémánk megjelenik Önnek a termék ára mellett.

Köszönjük, hogy nálunk vásárol! Hűségét megjutalmazzuk!

 

Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?

Ajánló

Angol nyelvtan Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben

30% kedvezmény a Törzsvásárlói Klub tagjainak!

Isaac Newton

Isaac Newton tudod, az a fickó a gravitációval meg az almával! Newtont az emberek leginkább tudósként ismerik. Tudósként, aki szinte teljesen egyedül letette a modern természettudomány alapjait; akinek a munkásságán alapul a természettudományos elméletek zöme még ma is. Csakhogy Isaac Newton ugyanakkor egy egoista és kötözködő öntörvényű, kibírhatatlan és olykor igazán aljas fickó volt. Egy Newton manapság labdába sem rúghatna!

Ugrás a könyvhöz