Fizika középiskolásoknak, érettségizőknek ( Piactér )

3900 Ft2340 Ft
(Kedvezmény: 40%)
A könyv a középiskolai fizikai ismeretanyag tömör összefoglalása. A gazdagon illusztrált és jól tagolt tartalom gyakorlatias kiegészítője a középiskolás fizika tankönyvnek, és segíti a tananyag elsajátítását.
A definíciók, tételek, kísérletek, gyakorlatok és érdekességek jól elkülönítve és kiemelve szerepelnek, megkönnyítve a tájékozódást és a megértést. Számtalan ábra és fotó teszi szemléletessé és élvezetessé a „tanulást”.
SZÉPSÉGHIBÁS KÖNYV!
Leírás
A könyvben minden olyan ismeret megtalálható, ami szerepel a középiskolás fizika tananyagban és a fizika érettségi vizsgára előírt követelmények között. Felépítése segít eligazodni az ismeretek halmazában: a definíciók, tételek, kísérletek, gyakorlatok és érdekességek jól elkülönítve és kiemelve szerepelnek, megkönnyítve a tájékozódást és a megértést. Számtalan ábra és fotó teszi szemléletessé és élvezetessé a „tanulást”.

A Fizika  középiskolásoknak, érettségizőknek mindazoknak szól, akik középiskolában tanulják a fizika tantárgyat, abból érettségire, felvételire készülnek, és azoknak is, akik egyszerűen csak érdeklődnek ez iránt a tudomány iránt, elmélyültebben szeretnének foglalkozni vele vagy felelevenítenék tudásukat.

Szépséghibás könyv!

ISBN
9786155186288
ISBN
Oldalszám
412
Oldalszám
Kötés
kartonált
Kötés
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?