Modern vállalati pénzügyek

8900 Ft7120 Ft
(Kedvezmény: 20%)
CD melléklettel! Az immár 15 éve töretlen népszerűségnek örvendő könyv a vállalati pénzügyek elméletét és gyakorlatát írja le.
Leírás
CD melléklettel!
Az immár 15 éve töretlen népszerűségnek örvendő könyv a vállalati pénzügyek elméletét és gyakorlatát írja le.

Tartalmában és formájában megújult egy alapmű!

Tizenöt éve ugyanis, hogy a Modern vállalati pénzügyek először megjelent Magyarországon, s azóta nem csak idehaza, de külföldön is átalakult a pénzügyek világa. A tőkepiacok globalizálódásával, a kilencvenes évek végének óriási fúziós hullámával, az internetes vállalatok tündöklésével és bukásával, az euró megjelenésével alapjaiban változott meg a tőke- és pénzpiacok, valamint a vállalatok pénzügyi menedzsmentje előtt álló feladatok jellege. Mindez nem hagyta érintetlenül Brealey és Myers könyvét sem: a szerzők több vonatkozásban aktualizálták, átírták és kiegészítették a szöveget.

A könyv a korábbi kiadásokhoz képest több érdeklődést tanúsít a nemzetközi pénzügyi gyakorlatok iránt.

Jóval nagyobb figyelmet szentel a határokon átnyúló beruházásoknak, a nemzetközi pénzügyi menedzsmentnek, részletesebben és alaposabban tárgyalja a projektértékelési eljárásokat és a vállalatfinanszírozási kérdéseket.

A fentieken túl ez a kiadás a fejezetek végén található feladatokat és esettanulmányokat tekintve is gazdagodott.

Az új kiadáshoz tartozik egy CD-ROM is, amely nemcsak az anyag megértésében segíti az olvasókat, de képessé teszi őket a tanultak gyakorlatban való alkalmazására. Tartalmaz továbbá egy PowerPoint prezentációs rendszert, a pénzügyi elemzéshez használható számítógépes munkalapokat, videoklippeket a pénzügyi videosorozatból és számos hasznos webhelyet.

Brealey és Myers könyve a magyar olvasók körében eddig is élen járt a közgazdasági szakirodalom piacán. Bízunk benne, hogy a megújult verzió is sikeres lesz, és pénzügyeseink legalább annyira fogják szeretni és legalább olyan mértékben ültetik át a gyakorlatba, mint ahogy az az előző kiadásokkal történt.

ISBN
978963545528-7
ISBN
Oldalszám
1208
Oldalszám
Méret
B5
Méret
Kötés
keménytáblás
Kötés
Megjelent
2011
Megjelent
Szerző
Brealy, Richard A. - Myers, Stewart C.
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?