20% alapkedvezmény a webboltban!
A Panem Kiadó webboltjában vásárolt könyvekre 20% kedvezményt kínálunk. Az árengedmény mértékét, valamint a számított kedvezményes árat minden könyv mellett számszerűsítve is feltüntetjük.

30% állandó kedvezmény minden Törzsvásárlónak!
Törzsvásárlói klubunk tagjait vásárlási összegtől függetlenül 30% kedvezmény illeti meg az adott feltételek teljesülése esetén.  A 30%-os törzsvásárlói árat a bolti árból számítjuk.

Akciók, további kedvezmények
Vásárlóinknak alkalomszerűen extra ajánlatokkal rukkolunk elő: 

  • ajándékkuponok,
  • nyereményjátékok,
  • további százalékos kedvezmények stb.

Az akciós kedvezmények nem összevonhatók. Akciós kínálatunk a készlet erejéig érvényes.

Ingyenes kiszállítás
A 10 000 Ft feletti megrendelések esetén nem számítunk fel szállítási költséget, így csupán a megrendelt könyv(ek) ellenértékét kiegyenlíteni. Rendelése közben folyamatosan feltüntetjük, milyen összértékű vásárlásra van még szükség, hogy elérje az ingyenes szállítás értékhatárát.

Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?

Ajánló

Angol nyelvtan Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben

30% kedvezmény a Törzsvásárlói Klub tagjainak!

Isaac Newton

Isaac Newton tudod, az a fickó a gravitációval meg az almával! Newtont az emberek leginkább tudósként ismerik. Tudósként, aki szinte teljesen egyedül letette a modern természettudomány alapjait; akinek a munkásságán alapul a természettudományos elméletek zöme még ma is. Csakhogy Isaac Newton ugyanakkor egy egoista és kötözködő öntörvényű, kibírhatatlan és olykor igazán aljas fickó volt. Egy Newton manapság labdába sem rúghatna!

Ugrás a könyvhöz