20% alapkedvezmény a webboltban!
A Panem Kiadó webboltjában vásárolt könyvekre 20% kedvezményt kínálunk. Az árengedmény mértékét, valamint a számított kedvezményes árat minden könyv mellett számszerűsítve is feltüntetjük.

30% állandó kedvezmény minden Törzsvásárlónak!
Törzsvásárlói klubunk tagjait vásárlási összegtől függetlenül 30% kedvezmény illeti meg az adott feltételek teljesülése esetén.  A 30%-os törzsvásárlói árat a bolti árból számítjuk.

Akciók, további kedvezmények
Vásárlóinknak alkalomszerűen extra ajánlatokkal rukkolunk elő: 

  • ajándékkuponok,
  • nyereményjátékok,
  • további százalékos kedvezmények stb.

Az akciós kedvezmények nem összevonhatók. Akciós kínálatunk a készlet erejéig érvényes.

Ingyenes kiszállítás
A 10 000 Ft feletti megrendelések esetén nem számítunk fel szállítási költséget, így csupán a megrendelt könyv(ek) ellenértékét kiegyenlíteni. Rendelése közben folyamatosan feltüntetjük, milyen összértékű vásárlásra van még szükség, hogy elérje az ingyenes szállítás értékhatárát.

Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?

Ajánló

Angol nyelvtan Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben

30% kedvezmény a Törzsvásárlói Klub tagjainak!

Beresit Pattern - Teremtésmintázat

2018-ban Szentpétervárott, a világhírű orosz Sztyeklov Matematikai Kutatóintézetben, egy olyan számelméleti tételt sikerült bebizonyítania két kutatónak amely közvetett kapcsolatban áll a régóta megoldatlan Riemann-sejtéssel. A tételből levonható nyilvánvaló következtetések nem csak őket, hanem amerikai barátaikat a New York-i Columbia Egyetem számtudományi tanszékének kutatóit is megrázzák. 

Ugrás a könyvhöz