sh_mindig_a_nonek.jpgsh_mindig_a_nonek.jpg

Mindig a nőnek van igaza és egyéb bölcsességek

1900 Ft1520 Ft
(Kedvezmény: 20%)
A szarkasztikus humoráról ismert író megkapó őszinteséggel beszél történeteiben a feleségét és őt összekötő „öregkori szerelemről”; egy örök lázadó szorongásai és egy szerelmes férj bűntudata lepleződnek le írásaiban.
Leírás
A csípos nyelvéről, szarkasztikus humoráról ismert író megkapó őszinteséggel beszél történeteiben a „nejét” és őt összekötő „öregkori szerelemről”; egy örök lázadó szorongásai és egy szerelmes férj bűntudata lepleződnek le az írásokban.

"Ugye megtörtént már önökkel is, hogy nem tudták, milyen szép ajándékkal szerezhetnének örömet a feleségüknek a születésnapján, karácsonykor vagy bármikor. Nyaklánca már van, gyűrűje is van, és Isten tudja, hány könyv a polcán, hogy azt meg soha nem lehet tudni, hogy a pulóverek, sálak és kesztyűk mikor felelnek meg, megfelelnek-e az ízlésének, és jó-e a méretük, tetszik-e a színük, a csokoládé a fogyókúra miatt nem jöhet szóba, és a virág – ó, az nagyon gyorsan elhervad.
Azt gondoltam tehát, inkább megkérdezem, hogy ne hibázzak, és akkor megmarad a jó hangulat, különösen a születés- és ünnepnapokon. És amikor azt kérdeztem, hogy Drágám, milyen ajándékot szeretnél kapni, akkor a nejem rám nézett azzal az egészen különös pillantásával, és azt mondta, Írj nekem egy történetet."

ISBN
978-615 5186 011
ISBN
Oldalszám
200
Oldalszám
Méret
125 mm x 176 mm
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2011
Megjelent
Szerző
Stefan Heym
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?