zongora könyv, tantusz könyvek, dummies, zongoratanulás, zongora oktatás, kottaolvasás, billentyűs hangszerek, zongorajáték, skálák, akkordok, zongorista, zongora iskola, zongora kotta, zongora iskola 1, zongora alapok, zongora tanártantusz_zongora.jpg

Zongora

3900 Ft3120 Ft
(Kedvezmény: 20%)
CD-melléklettel! Azoknak szól, akik most kezdik ismerkedésüket a billentyűs hangszerekkel vagy félbehagyott zongora tanulmányaikat szeretnék folytatni, vagy akik szeretnének megtanulni kottát olvasni.
Leírás
CD-melléklettel!
Azoknak szól, akik most kezdik ismerkedésüket a billentyűs hangszerekkel vagy félbehagyott zongora tanulmányaikat szeretnék folytatni, vagy akik szeretnének megtanulni kottát olvasni.

Ha még soha életedben nem láttál zongorát vagy egyéb billentyűs hangszert, ha van zongora a birtokodban, vagy esetleg azt tervezgeted, hogy veszel egyet, szükséged lehet erre a könyvre, hogy megtanuld, hogyan kell játszani rajta. De lehet, hogy azt akarod megtanulni, hogyan kell kottát olvasni. Vagy tudsz már játszani, és csak fejleszteni akarod magad, vagy finomítani szeretnéd a stílusodat. Esetleg többet akarsz megtudni a zongorákról és a zongoristákról. Vagy tanácsra van szükséged a hangszervásárlásnál, illetve a tanárválasztásnál. Bármelyik eset áll fenn, ez a könyv neked íródott!
Ez a könyv az alapoknál kezdi, és megismertet téged mindazzal, ami ennek a szörnyetegnek a megszelídítéséhez, illetve ahhoz kell, hogy édes dallamokat csalogathass elő belőle. Használhatod tanári segédletként vagy kézikönyvként. Ha már tisztában vagy a zenei alapokkal, a könyvben lapozgatva új technikai trükkökre és fogásokra bukkanhatsz. Megismerheted a kottaíráshoz és -olvasáshoz szükséges összes megszokott jelet és fogalmat. Ha elolvasod elejétől a végéig, végigrágod magad az összes példán és meghallgatod a könyvhöz csatolt CD-t, megtanulsz kottát olvasni, tudni fogod a hangok neveit, a skálákat és akkordokat, sokat megértesz a különböző zenei stílusokból, és általánosságban biztos fogódzót kapsz a zongorajáték alapjainak elsajátításához. És ez a könyv mindezt egyszerűen és szórakoztatóan teszi!
Olvasd el és leesik a TANTUSZ!

Hallgasd meg rádiós könyvajánlónkat!

Hallgass bele a CD-mellékletbe!

ISBN
978 963 545 522 5
ISBN
Oldalszám
384
Oldalszám
Méret
B5
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2010
Megjelent
Szerző
Blake Neely
Szerző
Előnézet még nem készült.
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?