gitár könyv, tantusz könyvek, dummies, gitár oktatás, online gitár, gitársuli, akusztikus gitár, elektromos gitár, akkordok, gitárjáték, gitártabulatúra, basszusgitár, gitár akkordok, gitár hangoló, gitár oktatás, elektroakusztikus gitár, gitár hangolóGitár

Gitár

3900 Ft3120 Ft
(Kedvezmény: 20%)
CD melléklettel!
Elektromos gitárral a kezedben előléphetsz a zenekari félhomályból, szabadon kószálhatsz a színpadon, énekelhetsz, szemkontaktust létesíthetsz rajongóiddal. Akusztikus gitáron játszva pedig te lehetsz a tábortűzi éneklések sztárja.
Leírás
CD melléklettel!
"Elektromos gitárral a kezedben előléphetsz a zenekari félhomályból, szabadon kószálhatsz a színpadon, énekelhetsz, szemkontaktust létesíthetsz rajongóiddal. Akusztikus gitáron játszva pedig te lehetsz a tábortűzi éneklések sztárja. Bármilyen gitáron is játszol, előhozza a zenét a lelkedből, és egy életen át űzhető, tartalmas hobbid lesz."

Ebben a könyvben tényleg minden benne van, amire egy kezdő-középhaladó gitárosnak szüksége lehet: a gitár megvásárlásától a behangoláson át a gitározásig, a gitár karbantartásáig! Legyen szó akár kezdő, akár tapasztalt gitárosról, lépésről lépésre haladó gyakorlatok kísérik az olvasót az egyszerű akkordmenetektől a blueslickekig. A rockzenétől a countryn, blueson és folkzenén át a klasszikus gitárig és a jazzig bemutatja az egyes stílusokhoz tartozó speciális módszereket, technikákat.

Megtanulhatjuk továbbá, hogyan
  • választhatjuk ki a megfelelő gitárt és tartozékait;
  • játszhatunk helyes kéztartással és testhelyzetben;
  • pendíthetjük meg az alapakkordokat és játszhatunk egyszerű dallamokat;
  • hangoljunk, cseréljünk húrokat; - tarthatjuk karban gitárunkat vagy végezhetjük el a kisebb javításokat rajta;
  • fejleszthetjük játékunkat modern technikákkal.

Hogyan segít ez a könyv a gitárjáték és a valódi gitártudás fejlesztésében?

  • A szükséges fogásokat fényképeken szemléltetve.
  • A gitártabulatúra (vagy tab) segít abban, hogy képes légy a hagyományos kotta olvasása nélkül is zenét játszani.
  • A zene minden dal és gyakorlat esetén - a tabformátum felett - kotta formájában is szerepel. A függelékből megismerheted az ötvonalas kotta jelrendszerét és a 96 leggyakrabban használt akkordot.
  • A könyvben található összes dalt és gyakorlatot tartalmazza a CD melléklet, segítségével olvasás helyett hallgatással figyelheted meg a dalok ritmusát, az egyes hangok hosszát.


Hallgass bele a CD-mellékletbe!

Nézd meg videóajánlónkat!

ISBN
978-963-545-503-4
ISBN
Oldalszám
416
Oldalszám
Méret
B5
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2008
Megjelent
Szerző
Phillips, Mark-Chappell, Jon
Szerző
Előnézet még nem készült.
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?