bicikliszerelés, tantusz könyvek, dummies, használt kerékpár, bicikli karbantartás, bicikli felszerelés, kerékpár javítás, bicikli alkatrészektantusz_kerekpar.jpg

Bicikliszerelés

3300 Ft2640 Ft
(Kedvezmény: 20%)
A könyv mindenki számára könnyen járható utat mutat a kerékpár működésének és karbantartásának gyakran szövevényesnek és bonyolultnak tűnő világába.
Leírás
A könyv mindenki számára könnyen járható utat mutat a kerékpár működésének és karbantartásának gyakran szövevényesnek és bonyolultnak tűnő világába.

A könyv az átlagkerékpáros számára is világossá teszi, miként lehet biztosítani a kerékpár megbízható működését, illetve, hogy az esetleg felmerülő hibákat saját tudásával, keze munkájával és felszerelésével ki tudja javítani. Mindegy, hogy a gyerek egysebességes járgányáról vagy egy többszázezer forintért vásárolt versenygépről van szó: a könyv által nyújtott ismeretekkel a legtöbb szerelési feladat megoldható.
Lehet, hogy azért választottad a kezedben tartott könyvet, mert többet szeretnél foglakozni a kerékpározással, életed szerves részévé akarod tenni, biciklivel szeretnél közlekedni, illetve a szervezetedet kívánod karban tartani. A mai üzemanyagárak, illetve a társadalom siralmas egészségi állapota mellett a kerékpározás a legcélszerűbb választás.
Ellenben az is lehet, hogy már évek óta kerékpározol, de kedvenc útitársad állapotával eddig nemigen törődtél. Jó helyen jársz: most ezt a hiányosságot is igen egyszerűen pótolhatod!
Bármi legyen is a háttérben, ha érdekel a kerékpár házilagos szerelése, karbantartása, akkor megtaláltad, amit kerestél: íme, egy könnyen érthető, egyszerűen, logikusan felépített útmutató!
A könyv alapján a minimális ügyességgel rendelkező, megadott utasításokat követni tudó, az ujjait a zsírtól és kosztól nem feltétlenül féltő egyén simán elboldogul a legtöbb javítási feladattal.

ISBN
978 963 545 520 1
ISBN
Oldalszám
328
Oldalszám
Méret
B5
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2010
Megjelent
Szerző
Bailey, Dennis-Gates, Keith
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?