angol nyelvkönyv, angol tanulás, tantusz könyvek, dummies, angol nyelvtanfolyam, angol nyelvlecke, angol nyelvvizsga, angol kedzőknek, angol haladóknak, online angol, angol tesztek, angol feladatok, magabiztos angol, angol kiejtés, angol párbeszédek

Tanuljunk angolul

4200 Ft3360 Ft
(Kedvezmény: 20%)
Az angol legalább alapfokú ismerete elengedhetetlen mai globális világunkban. Könyvünkből olyan ismeretekhez juthat az Olvasó, amit akár társasági helyzetekben, akár hivatalos szituációkban, munkahelyen, telefonáláskor vagy e-mail íráskor használhat. (A CD-mellékleten párbeszédgyakorlatok – különféle akcentussal!)
Leírás
CD-melléklettel!
Az angol legalább alapfokú ismerete elengedhetetlen mai globális világunkban. És ebben segíthet a Tantusz könyvek Tanuljunk angolul c. kötete. Könyvünkből ugyanis olyan ismeretekhez juthat az Olvasó, amit akár társasági helyzetekben, akár hivatalos szituációkban, munkahelyen, telefonáláskor vagy e-mail íráskor használhat.

Megmutatjuk, hogyan kezelhetők az olyan mindennapi helyzetek, mint pl. a rendelés étteremben, busz- vagy vonatjegyvásárlás, lakásbérlés. Rávezet, hogyan ejtsük a nehezebb szavakat. A kiejtés és a hangsúly meg is elevenedik – sokféle akcentussal – a mellékelt CD párbeszédeiben.

Könyvünk hasznos szavakkal és kifejezésekkel szolgál, amelyek az Egyesült Királyságba tett látogatás alkalmával vagy hosszabb tartózkodás, esetleg munkavállalás, tanulás során alkalmazhatók. A mindennapi életben előforduló szituációkban felhasználható kifejezéseket tartalmaz, a piaci vásárlástól a pubban előadott adomázásig. Segít annyira megtanulni beszélni, hogy az olvasó képes legyen kommunikálni turistaként, de ahhoz is muníciót ad, hogyan beszélgessen a szomszédokkal, új barátokkal, kollégákkal, a hivatali alkalmazottakkal vagy az orvossal. A tanulás megkönnyítésére (a szótárazás terhének csökkentésére) az angol példamondatok, párbeszédek szövege magyarul is szerepel a könyvben.

Ajánljuk mindazoknak, akik már tudnak kicsit angolul, és – nyelvtanár nélkül – szeretnék feleleveníteni, rend­szerezni nyelvtudásukat, az újrakezdőknek; akik a mai hétköznapi angolt szeretnék megtanulni, akik Angliában kívánnak dolgozni, tanulni, nyaralni vagy üzleti megbeszélésre utaznak oda, akik szeretnek a saját tempójukban haladni, és a hasznos szavak és kifejezések tanulása közben még jól is szeretnének szórakozni.


Hallgass bele a CD mellékletbe!

Hallgasd meg rádiós könyvajánlónkat!

ISBN
978-615-5186-07-3
ISBN
Oldalszám
432
Oldalszám
Méret
B/5
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2012
Megjelent
Szerző
Gavin Dudeney–Nicky Hockly
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?