Pénz, pénz és pénz

4490 Ft3592 Ft
(Kedvezmény: 20%)
Bízz magadban. A legjobb pénzügyi szakember akit igénybe vehetsz te vagy. A legfontosabb dolgokat ebben a könyvben megtalálod, megértheted, és nagyon konkrét információkhoz juthatsz.
A könyv minden olyan tanácsa, tanítása a jelenlegi magyar törvények, lehetőségek és szokások szerint került átdolgozásra, adaptálásra, ami egy-egy konkrét tevékenységhez, konkrét pénzkezeléshez tartozik.
Leírás

Nagy felelősség a pénz kezelése, ha sok van azért, ha kevés van azért. A könyv minden olyan alapvető pénzkezelési ismeretet megad, amire minden felelősen gondolkodó embernek szüksége van függetlenül az anyagi helyzetétől. Gondolkodni tanít, segít az alapvető és mindig érvényes törvényszerűségek megismerésében, nem véletlenül élt meg már 7 kiadást az Egyesült Államokban a könyv. A kézirat zárásakor hatályos rendelkezések ismertetéséről és a magyar viszonyokra való teljes alkalmasságról a magyar társszerző gondoskodott. A hasznos linkek, és a konkrét számítások mindenki számára érthető, a gyakorlatban azonnal hasznosítható tudást biztosítanak.

Olvasd el a kapcsolódó cikkeket:

Interjúk, ajánlók:

ISBN
978615518619 6
ISBN
Oldalszám
528
Oldalszám
Méret
B/5
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2014
Megjelent
Szerző
Eric Tyson; dr. Veres Pál
Szerző
Előnézet még nem készült.
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?