Pénz, pénz és pénz

4490 Ft3592 Ft
(Kedvezmény: 20%)
Bízz magadban. A legjobb pénzügyi szakember, akit igénybe vehetsz, Te vagy. A legfontosabb dolgokat ebben a könyvben megtalálod, megértheted és nagyon konkrét információkhoz juthatsz.
A könyv minden olyan tanácsa, tanítása a jelenlegi magyar törvények, lehetőségek és szokások szerint lett átdolgozva, adaptálva, ami egy-egy konkrét tevékenységhez, konkrét pénzkezeléshez tartozik.
Leírás

Nagy felelősség a pénz kezelése, ha sok van, azért, ha pedig kevés, azért. A könyv minden olyan alapvető pénzkezelési ismeretet megad, amire minden felelősen gondolkodó embernek szüksége van, függetlenül az anyagi helyzetétől. Gondolkodni tanít, segít az alapvető és mindig érvényes törvényszerűségek megismerésében – nem véletlenül élt meg már 7 kiadást az eredeti könyv az Egyesült Államokban. A kézirat zárásakor hatályos rendelkezések ismertetéséről és a magyar viszonyokra való teljes alkalmasságról a magyar társszerző gondoskodott. A hasznos linkek és a konkrét számítások mindenki számára érthető, a gyakorlatban azonnal hasznosítható tudást biztosítanak.

Olvasd el a kapcsolódó cikkeket:

Interjúk, ajánlók:

ISBN
978615518619 6
ISBN
Oldalszám
528
Oldalszám
Méret
B/5
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2014
Megjelent
Szerző
Eric Tyson; dr. Veres Pál
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?

Ajánló

Angol nyelvtan Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben

30% kedvezmény a Törzsvásárlói Klub tagjainak!

Beresit Pattern - Teremtésmintázat

2018-ban Szentpétervárott, a világhírű orosz Sztyeklov Matematikai Kutatóintézetben, egy olyan számelméleti tételt sikerült bebizonyítania két kutatónak amely közvetett kapcsolatban áll a régóta megoldatlan Riemann-sejtéssel. A tételből levonható nyilvánvaló következtetések nem csak őket, hanem amerikai barátaikat a New York-i Columbia Egyetem számtudományi tanszékének kutatóit is megrázzák. 

Ugrás a könyvhöz