összeesküvés elmélet, dummies, tantusz könyvek, titkos társaságok, konspirációk, szabadkőművesek, konspirációs elméletek, maffiacsaládok, illuminátusok, konspiracizmus, 51-es körzet, templomosok,

Összeesküvés-elméletek & titkos társaságok

4900 Ft3920 Ft
(Kedvezmény: 20%)
Újdonság!

Összeesküvés-elméletek szkeptikusoknak és „hívőknek"

Megismerhetjük a könyvből a különböző korok titkos társaságait, szervezeteit és ezek működését. A szerzők arra keresik a választ, hogy hogyan ismerhetjük fel a valóban rosszindulatú titkos társaságokat, és meg tudjuk különböztetni a valódi összeesküvéseket a kitalációktól vagy az egyszerű blöfföktől, tehát mind a szkeptikusoknak, mind a „hívőknek” hasznos információkat nyújt a könyv.
Leírás

Összeesküvés-elméletek szkeptikusoknak és „hívőknek”

A szerzők alapos munkát végeztek. Bemutatják a kezdetektől napjainkig a konspirációs technikák fejlődését, a különböző titkos, és titokzatos társaságok fejlődéstörténetét. Megismerhetjük a mai korunk létező ismert, és kevésbé ismert szervezeteit, azok működését. A sorozat koncepciója szerint, mindez igen jól követhető, érthető és szórakoztató stílusban. A szerzők gondosan ügyeltek a valóság és a fikció szétválasztására is. Teljessé teszi a könyvet az, hogy a fordító sok magyar vonatkozású résszel, illetve a magyar olvasó számára eligazító magyarázatokkal egészítette ki a szöveget.

ISBN
978-615-5186-30-1
ISBN
Oldalszám
456
Oldalszám
Méret
B/5
Méret
Kötés
ragasztókötött
Kötés
Megjelent
2015. június
Megjelent
Szerző
Christopher Hodapp, Alice Von Kannon
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?