összeesküvés elmélet, dummies, tantusz könyvek, titkos társaságok, konspirációk, szabadkőművesek, konspirációs elméletek, maffiacsaládok, illuminátusok, konspiracizmus, 51-es körzet, templomosok,

Összeesküvés-elméletek & titkos társaságok

4900 Ft3920 Ft
(Kedvezmény: 20%)
Összeesküvés-elméletek szkeptikusoknak és „hívőknek".
Megismerhetjük a könyvből a különböző korok titkos társaságait, szervezeteit és működésüket. A szerzők arra keresik a választ, hogyan ismerhetjük fel a valóban rosszindulatú titkos társaságokat, és hogyan tudjuk megkülönböztetni a valódi összeesküvéseket a kitalációktól vagy az egyszerű blöfföktől, tehát mind a szkeptikusoknak, mind a „hívőknek” hasznos információkat nyújt a könyv.
Leírás

Összeesküvés-elméletek szkeptikusoknak és „hívőknek”

A szerzők alapos munkát végeztek. Bemutatják a kezdetektől napjainkig a konspirációs technikák fejlődését, a különböző titkos és titokzatos társaságok fejlődéstörténetét. Megismerhetjük a mai korunk ismert és kevésbé ismert szervezeteit, működésüket. A sorozat koncepciója szerint mindez igen jól követhető, érthető és szórakoztató stílusban. A szerzők gondosan ügyeltek a valóság és a fikció szétválasztására is. Teljessé teszi a könyvet az, hogy a fordító sok magyar vonatkozású résszel, valamint a magyar olvasó számára eligazító magyarázatokkal egészítette ki az eredeti szöveget.


Kapcsolódó tartalmak
ISBN
978-615-5186-30-1
ISBN
Oldalszám
456
Oldalszám
Méret
B/5
Méret
Kötés
ragasztókötött
Kötés
Megjelent
2015. június
Megjelent
Szerző
Christopher Hodapp, Alice Von Kannon
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?

Ajánló

Angol nyelvtan Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben

30% kedvezmény a Törzsvásárlói Klub tagjainak!

Beresit Pattern - Teremtésmintázat

2018-ban Szentpétervárott, a világhírű orosz Sztyeklov Matematikai Kutatóintézetben, egy olyan számelméleti tételt sikerült bebizonyítania két kutatónak amely közvetett kapcsolatban áll a régóta megoldatlan Riemann-sejtéssel. A tételből levonható nyilvánvaló következtetések nem csak őket, hanem amerikai barátaikat a New York-i Columbia Egyetem számtudományi tanszékének kutatóit is megrázzák. 

Ugrás a könyvhöz