Windows 8

4500 Ft3600 Ft
(Kedvezmény: 20%)
A Windows 8-as verziója új alapokra épül, nemcsak egy „rendszerfrissítés”, hanem olyan új technológiákat is felhasznál, mint a felhőalapú szolgáltatások, valamint a mobiltelefonok és tabletek világában ma már alapvető érintőképernyő előnyeit is kihasználja.
Leírás
Megjelent a Windows operációs rendszer legújabb tagja, a Windows 8. Ezzel a termékkel a számítógépes rendszerek egy új generációja születik meg, amely alighanem felülmúlja majd a Windows 95-tel elkezdődött Windows-éra sikerét.

A 8-as verzió teljesen új alapokra épül, mint elődei, nem egyszerűen csak egy „rendszerfrissítés”, hanem olyan új technológiákat is felhasznál, mint a felhőalapú szolgáltatások, valamint a mobiltelefonok és tabletek világában ma már alapvető érintőképernyő előnyeit is kihasználja.

A Tantusz Könyvek sorozatban megjelenő könyvünk a sorozat stílusának megfelelően közérthető, hétköznapi nyelven mutatja be az új rendszert, illetve vezeti végig az olvasót a telepítés, a beállítások és egyéb felhasználói mutatványok mikéntjén. Akár egy régebbi Windows-rendszerről tér át az olvasó a Windows 8-ra, akár újdonságként találkozik vele, könyvünk segítségével meg tud majd birkózni az alapvető felhasználói feladatokkal.

ISBN
978-615-5186-11-0
ISBN
Oldalszám
464
Oldalszám
Méret
B/5
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2012
Megjelent
Szerző
Andy Rathbone
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?

Ajánló

Angol nyelvtan Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben

30% kedvezmény a Törzsvásárlói Klub tagjainak!

Isaac Newton

Isaac Newton tudod, az a fickó a gravitációval meg az almával! Newtont az emberek leginkább tudósként ismerik. Tudósként, aki szinte teljesen egyedül letette a modern természettudomány alapjait; akinek a munkásságán alapul a természettudományos elméletek zöme még ma is. Csakhogy Isaac Newton ugyanakkor egy egoista és kötözködő öntörvényű, kibírhatatlan és olykor igazán aljas fickó volt. Egy Newton manapság labdába sem rúghatna!

Ugrás a könyvhöz