Windows 10

4500 Ft3600 Ft
(Kedvezmény: 20%)
A Windows 10 az eddigi Windows-verziók összes jó tulajdonságát kombinálja a modern eszközök kínálta újabb lehetőségekkel. Akár egy új gépet vettél, amin már a Windows 10 fut, akár a régi PC-d operációs rendszerét frissíted, a felmerülő kérdéseidre itt olvashatod a választ.
Leírás

Újdonság!

2015 nagy újdonsága a Windows operációs rendszer legújabb tagja, a Windows 10. Állítólag ez lesz az utolsó Windows verzió. A Windows 10 az eddigi Windows-verziók összes jó tulajdonságát kombinálja a modern eszközök kínálta újabb lehetőségekkel. Különösen jelentős újdonságot ad az érintőképernyős használathoz.

A Windows korábbi verzióival rendelkezők számára a Microsoft 1 évig biztosítja az ingyenes frissítés lehetőségét.

A Tantusz Könyvek sorozatban megjelenő könyvünk a sorozat stílusának megfelelően közérthető, hétköznapi nyelven mutatja be az új rendszert, illetve vezeti végig az olvasót a telepítés, a beállítások és egyéb felhasználói mutatványok mikéntjén. Akár egy régebbi Windows-rendszerről tér át az olvasó a Windows 10-re, akár újdonságként találkozik vele, könyvünk segítségével meg tud majd birkózni az alapvető felhasználói feladatokkal.

ISBN
978-615-5186-33-2
ISBN
Oldalszám
440
Oldalszám
Méret
B/5
Méret
Kötés
kartonált, ragasztókötött
Kötés
Megjelent
2015. október
Megjelent
Szerző
Andy Rathbone
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?