tantusz_glutenmentes.jpgtantusz_glutenmentes.jpg

Gluténmentes élet

1790 Ft1432 Ft
(Kedvezmény: 20%)
A lisztérzékenység, lisztallergia, coeliakia sokak számára ismert fogalmak. A könyv megbízható információkat ad a tünetekről, a vizsgálatról és a kezelésről. Bemutatja a gluténmentes táplálkozás előnyeit és tanácsokkal segít életstílusunk kialakításában.
Leírás
Lisztérzékenység, lisztallergia, coeliakia sajnos sokak számára jól azonosítható fogalmak. A könyv szerzője, elismert szakértője a gluténmentes diétáknak, és az ezzel járó feladatoknak. Tapasztalatait és tudását gyakorlatias, közérthető stílusban osztja meg olvasóival.

A könyv a magyarországi viszonyokra adaptált – a Lisztérzékenyek Érdekképviseletének Országos Egyesületének szakmai felügyelete mellet, és részvételével. Megbízható információkat tartalmaz a gluténérzékenység tüneteiről, vizsgálati módszereiről és kezeléséről.  Részletesen bemutatja a gluténmentes táplálkozás előnyeit – a nem gluténérzékenyek számára is – és életmódbeli praktikus tanácsaival segíti a gluténérzékenyeket az egyéniségüknek megfelelő életstílus kialakításában.

Tantusz a zsebben!

ISBN
978 963 545 527 0
ISBN
Oldalszám
162
Oldalszám
Méret
B6
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2011
Megjelent
Szerző
Danna Korn
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?