pilates, tantusz könyvek, dummies, jóga, pilates-abc, pilates talajgyakorlat, gerinctorna, pilates-gyakorlatok, pilates könyv, pilates kismamáknak, pilates képzés, pilates oktató képzés, pilates otthon, pilates reformer, pilates kezdőknek, meditációtantisz_pilates.jpg

Pilates (Akciós)

2900 Ft1450 Ft
(Kedvezmény: 50%)
Szépséghibás termék!
A pilates az egyik legnépszerűbb edzésforma, számos edzőteremben tartanak csoportos pilates-órákat. Mozgásanyaga hasonlít a jógához, a tánchoz és a gimnasztikához, de sok egyedi gyakorlatot is tartalmaz. Egyszerre elegáns és furcsa, egyszerű és összetett.
Leírás
Szépséghibás termék!
A pilates ma az egyik legnépszerűbb edzésforma, számos edzőteremben tartanak csoportos pilates-órákat. Mozgásanyaga némileg hasonlít a jógához, a tánchoz és a gimnasztikához, de sok egyedi gyakorlatot is tartalmaz. Egyszerre elegáns és furcsa, egyszerű és összetett.

A rendszeres gyakorlás hatására változik a testünk, erősebbek, rugalmasabbak leszünk, jobban érezzük magunkat. Ebben a könyvben elsősorban a pilates klasszikus talajgyakorlataira épülő edzésprogramot mutatjuk be.

Megismerjük a pilates történetét és elméleti alapjait, röviden foglalkozunk a pilates-gépekkel és a gyakorlatokhoz használt más eszközökkel.

A pilates-módszer lényege a „központ” megerősítése, a gerinc mozgékonyságának növelése, az izomerő és a testtudat fejlesztése. A gyakorlatok segítségével hatékonyan kezelhetünk bizonyos, a hátat, a térdet, a csípőt és a vállat érintő mozgásszervi problémákat is. Nagyon fontos alapelv, hogy a pilates-gyakorlatok nem egy adott testrész, hanem mindig az egész test működésére hatnak. A rendszeres gyakorlás során annyira megszokjuk a helyes testtartást, a központ megtartását, hogy egyszer csak azt vesszük észre, séta, bevásárlás, vezetés és más tevékenységeink közben is behúzzuk a hasunkat. A gerinc épségének, rugalmasságának megőrzése a pilates-gyakorlatok egyik legfontosabb hatása.

A szerző saját feladatsora, a pilates-ABC – amely nem a „klasszikus” pilates-módszer része, és nem is található meg egyetlen más pilates-könyvben sem – kiváló segítséget nyújt a gyakorlatok elsajátításához és önálló végzéséhez.

A teljesen kezdőktől a haladókig, a kismamáktól az idősekig és a mozgásszervi panaszokkal küszködő sportolni vágyókig mindenki megtalálja könyvünkben a számára megfelelő gyakorlatokat és más hasznos tudnivalókat, jó tanácsokat.


Nézd meg videóajánlónkat!

ISBN
978-963-545-504-1
ISBN
Oldalszám
328
Oldalszám
Méret
B5
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2008
Megjelent
Szerző
Herman, Ellie
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?

Ajánló

Angol nyelvtan Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben

30% kedvezmény a Törzsvásárlói Klub tagjainak!

Beresit Pattern - Teremtésmintázat

2018-ban Szentpétervárott, a világhírű orosz Sztyeklov Matematikai Kutatóintézetben, egy olyan számelméleti tételt sikerült bebizonyítania két kutatónak amely közvetett kapcsolatban áll a régóta megoldatlan Riemann-sejtéssel. A tételből levonható nyilvánvaló következtetések nem csak őket, hanem amerikai barátaikat a New York-i Columbia Egyetem számtudományi tanszékének kutatóit is megrázzák. 

Ugrás a könyvhöz