jaj az ízületeim, dummies, artritisz, arthritis, reuma, köszvény, fájdalomkezelés, sebészeti beavatkozások, krónikus fájdalom, izület, gyógymódok

Jaj, az ízületeim!

4200 Ft3360 Ft
(Kedvezmény: 20%)
Győzd le a tüneteidet, és élj teljes életet!
Aggódsz az artritisz, az izületeid állapota, betegsége miatt? Ne szorongj - ez a könnyen követhető útikalauz segít eligazodni a legújabb gyógyszerek, diagnosztikus eljárások, sebészeti beavatkozások, étrendi tanácsok, és alternatív gyógymódok útvesztőjében, hogy leküzdhesd az artritisz tüneteit, lelassíthassad vagy megállíthasd annak romlását, és teljes életet élhess.
Számos ötletet és jó tanácsot találsz a könyvben arra, hogy miképp tarthatod jó formában az ízületeidet, hogyan birkózhatsz meg a krónikus fájdalommal, és hogyan sorakoztathatsz fel magad mögé egy kiváló egészségmegőrző csapatot.
Leírás

Sajnos az ízületi betegségek valamilyen formája mindenkit érint előbb, utóbb – jobban vagy kevésbé. Ez a könyv az egészen enyhe tüneteket okozó ízületi problémáktól kezdve sorra veszi a komoly elváltozásokat és súlyos eseteket is. Részletesen ismerteti a tüneteket, kezelési lehetőségeket, és nagyon egyszerű hétköznapi megoldásokat kínál a mindennapok megéléséhez, a fájdalom tűréséhez.

Felkészíti az olvasót, az orvossal való kommunikációra, és a kapott információk értelmezésére.

Részletesen ismerteti a szóba jöhető gyógyszer hatóanyagokat, műtéti lehetőségeket és az alternatív gyógyítás minden ma ismert lehetőségét.

ISBN
9786155186059
ISBN
Oldalszám
384 oldal
Oldalszám
Méret
B/5
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2014
Megjelent
Szerző
Barry Fox, Nadine Taylor, Jinoos Yazdany
Szerző
Előnézet még nem készült.
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?