fitten 40 felett, dummies, egészséges életmód, torna otthon, aktív életmód, edzés otthontantusz_40felett.jpg

Fitten 40 felett

2900 Ft2320 Ft
(Kedvezmény: 20%)
Az írónak nem az volt a célja, hogy lelkifurdalást ébresszen kortársaiban, amiért nem mozognak eleget. Ellenkezőleg: az egészséges, aktív életmód kialakításához szükséges információkkal segítséget nyújt, hogy időben elkezdhessünk foglalkozni egészségünkkel.
Leírás
A könyv írójának nem az volt a célja, hogy bárkire is ráijesszen, vagy lelkifurdalást ébresszen a kortársakban, amiért nem mozognak eleget. Éppen ellenkezőleg: az egészséges, aktív életmód kialakításához szükséges legfontosabb információk összegyűjtésével segítséget és kedvet szeretne adni ahhoz, hogy minél többen elkezdjenek foglalkozni az egészségükkel, és remélhetőleg sokakat sikerül majd meggyőznie arról, hogy az aktív, sportos életmód kialakítása nem lehetetlen.

 

Mindannyian egyetérthetünk abban, hogy az ember élete a negyvenes éveiben, és a fölött erről szól: Elfoglaltak vagyunk. Mégis, ha megpróbálod megváltoztatni mozgásszegény életmódodat, és mindennapos elfoglaltságaid közé beiktatsz egy kellemetlennek tűnő elemet is – a fizikai aktivitást –, már nagy lépést tettél a felé, hogy visszapörgesd – vagy legalábbis megállítsd – szervezeted óráját. Ha a rendszeres testmozgás az életed részévé válik, sokáig élvezheted a befektetett munka gyümölcsét.

Minden 40 évesnél idősebb olvasó számára hasznos lehet ez a könyv, főként azoknak, akik foglalkoznak az egészségükkel és a testükkel, és szeretnének tenni valamit a jó kondíció megőrzéséért. Akiknek már eszébe jutott, hogy bizony múlnak az évek, és nem mindegy, hogy hátralevő részét milyen fizikai és egészségi állapotban töltik majd.

Nem profi „fitneszgurukat” képzünk, csupán meg akarjuk ismertetni azokkal a lehetőségekkel, amelyek segítségével a mindennapok számtalan tennivalója mellett hatékonyan tehetünk valamit fizikai kondíciónk megőrzéséért.

ISBN
978-963-545-505-8
ISBN
Oldalszám
336
Oldalszám
Méret
B5
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2008
Megjelent
Szerző
Betsy Nagelsen McCormack
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?

Ajánló

Angol nyelvtan Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben

30% kedvezmény a Törzsvásárlói Klub tagjainak!

Alma Mahler, egy szenvedélyes élet

Elbűvölte Gustav Klimtet, felesége volt Gustav Mahlernek, Walter Gropiusnak, Franz Werfelnek, viharos szerelmi viszony fűzte Oskar Kokoschkához. Naplóin keresztül, zavarba ejtően nyitott modern nő figurája rajzolódik ki, – aki hihetetlen természetességgel írta le szerelmi élete legintimebb részleteit – és aki tehetségét, tragédiákkal árnyékolt életét zseniális férfiaknak rendelte alá. Szenvedélyes, túlfűtött visszaemlékezései azt sugallják, hogy magába a Szerelembe volt szerelmes.

Ugrás a könyvhöz