terhesség, szülés, könyv a terhességről, terhesség hétről hétre, az a kilenc hónap, könyv kismamáknak, császármetszés, otthonszülés, természetes szülés, szoptatás, várandós csomag, veszélyeztetett terhesség, babavárás, dummiesBabát vársz? Tele vagy kérdésekkel, de sehol nem találsz érthető válaszokat? Könyvünk elnavigál téged a terhesség időszakában hétről hétre! Érthetően és szórakoztatóan!

A terhesség ( Akciós )

3400 Ft2040 Ft
(Kedvezmény: 40%)
Babát vársz? Tele vagy kérdésekkel, de sehol nem találsz érthető válaszokat? Könyvünk elnavigál téged a terhesség időszakában hétről hétre! Érthetően és szórakoztatóan!
Leírás
Babát vársz? Tele vagy kérdésekkel, de sehol nem találsz érthető válaszokat? Könyvünk elnavigál téged a terhesség időszakában hétről hétre!
Érthetően és szórakoztatóan!

Mindenre kiterjedő útmutató mindazoknak, akik életük legemlékezetesebbnek ígérkező kalandjába, a gyermekvállalásba készülnek belevágni, vagy már bele is vágtak.

Ez a könyv neked szól, hogy megismerd a terhesség, a szülés és a teljes kilenc hónap történéseit, a tested átalakulását az 1. héttől a 40. hétig, hiszen ez egyike életed legjelentősebb időszakainak.

A terhesség első trimesztere

Ha még csak a terhesség első jeleit tapasztalod, még csak az első trimeszter elején jársz, a legjobbkor találtál rá erre a könyvre. Ez a könyv is egyfajta várandós csomag, hiszen annyi hasznos információt, tippet és tanácsot találsz benne a terhességgel kapcsolatban, hogy a babavárás eseményei biztosan nem érnek váratlanul.  Szó lesz a terhesség alatti gyógyszerszedésről, terhesvitaminokról, a kötelező vizsgálatokról, a hazai terhesgondozásról, a megfelelő étrend- és testmozgás kialakításáról.

A terhesség második trimesztere

Olvashatsz a magzat fejlődéséről, az esetleges rendellenességekről és azok felfedezéséről, valamint az apukáknak is szentelünk pár sort a kismama gyarapodásáról, hangulati ingadozásairól.

A terhesség harmadik trimesztere

Ez már a várva várt utolsó időszak, hamarosan vége a terhességnek, amikor is felkészítünk a szülésre, legyen az otthon szülés, természetes szülés vagy császármetszés. Instrukciókat adunk, hogyan készülj fel az esetleges kórházi tartózkodásra, a magzati szívhang megfigyelésére, vajúdáskor a tünetek értelmezésére és magára a szülésre.
Megérkezett a baba!
Elmondjuk Neked, mi vár rád a kórházban a szülés után és mi vár rád otthon, amikor már a babával érkeztek haza.
A szülés utáni depresszióról, kedélyzavarokról is beszélünk, valamint a szoptatásról és a baba táplálásáról.Az otthon töltött első hetek, hónapok, sőt évek is sok izgalmat rejtenek magukban, amihez segítséget nyújthat a Legyél te a legjobb szülő! c. könyvünk.

A leendő kismamák és apukák, nagymamák és nagypapák, barátok és ismerősök sok hasznos és pontos tudnivalót, könnyen érthető tanácsot és magyarázatot kaphatnak a terhesség és a gyermekszületés minden kérdésében, a baba tervezésétől a szoptatásig, a Tantusz-könyveknél megszokott olvasmányos stílusban.

ISBN
978 963 545 530 0
ISBN
Oldalszám
400
Oldalszám
Méret
B5
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2011
Megjelent
Szerző
Dr. Joanne Stone, Dr. Keith Eddleman és Mary Duenwald
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?

Ajánló

Angol nyelvtan Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben

30% kedvezmény a Törzsvásárlói Klub tagjainak!

Isaac Newton

Isaac Newton tudod, az a fickó a gravitációval meg az almával! Newtont az emberek leginkább tudósként ismerik. Tudósként, aki szinte teljesen egyedül letette a modern természettudomány alapjait; akinek a munkásságán alapul a természettudományos elméletek zöme még ma is. Csakhogy Isaac Newton ugyanakkor egy egoista és kötözködő öntörvényű, kibírhatatlan és olykor igazán aljas fickó volt. Egy Newton manapság labdába sem rúghatna!

Ugrás a könyvhöz