szex könyv, dummies, tabuk nélkül, Káma-szútra, szexuális élet fellendítése, alacsony libidó, szexuális zavarok, biztonságos szex, felvilágosítás, nemi betegségektantusz_szex.jpg

Szex (Akciós)

2900 Ft1450 Ft
(Kedvezmény: 50%)
Tudni szeretnéd a legfontosabb tényeket a szexről? Ebben a barátságos és hiteles könyvben mindent megtalálsz. Ez nem egy orvosi szakkönyv, és nem is a Káma-szútra! Ez a könyv társatok lehet a kiegyensúlyozott és természetes szexuális élet kialakításában.
SZÉPSÉGHIBÁS KÖNYV!
Leírás
 
Szépséghibás termék!
Tudni szeretnéd a legfontosabb tényeket a szexről? Ebben a barátságos és hiteles könyvben mindent megtalálsz.
De vigyázz! Ez nem egy orvosi szakkönyv, és nem is a Káma-szútra! Ez a könyv társatok lehet a kiegyensúlyozott és természetes szexuális élet kialakításában.

Lerántja a leplet a leggyakoribb szexuális tévhitekről, és új terápiás módszereket mutat be az alacsony libidó és a szexuális zavarok kezelésére, illetve a gyönyör fokozására.

Ebben a könyvben minden benne van, amire szükséged lehet. Jó, rendben, talán minden mégsincs benne, de ahhoz elég, hogy belőled is nagyszerű szeretőt varázsoljon. És biztosan benned is rengeteg kérdés van a szexszel kapcsolatban, melyekre itt és most választ kaphatsz.

Megtudod, hogyan,
– és miért csináljuk;
– kerüld el a tipikus csapdákat szexuális kapcsolataidban;
– legyen biztonságosabb a szex;
– beszélj a szexről gyermekeiddel;
– kerülheted el a nemi betegségeket.

 

ISBN
978 963 545 516-4
ISBN
Oldalszám
416
Oldalszám
Méret
B5
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2009
Megjelent
Szerző
Westheimer, Dr. Ruth K. - Lehu, Pierre A.
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?

Ajánló

Angol nyelvtan Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben

30% kedvezmény a Törzsvásárlói Klub tagjainak!

Beresit Pattern - Teremtésmintázat

2018-ban Szentpétervárott, a világhírű orosz Sztyeklov Matematikai Kutatóintézetben, egy olyan számelméleti tételt sikerült bebizonyítania két kutatónak amely közvetett kapcsolatban áll a régóta megoldatlan Riemann-sejtéssel. A tételből levonható nyilvánvaló következtetések nem csak őket, hanem amerikai barátaikat a New York-i Columbia Egyetem számtudományi tanszékének kutatóit is megrázzák. 

Ugrás a könyvhöz