projektmenedzsment.jpgprojektmenedzsment.jpg

Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben (Akciós)

2900 Ft1450 Ft
(Kedvezmény: 50%)
1. KIADÁS! A könyv célja áttekintő ismereteket nyújtani informatikai, és ezen belül is a . szoftverfejlesztési projektek irányítási kérdéseiről.
Leírás
A könyv célja áttekintő ismereteket nyújtani informatikai, és ezen belül is a szoftverfejlesztési projektek irányítási kérdéseiről.

A projektek működési környezetének áttekintése után végigkíséri a projektek életciklusát az előkészítéstől és az indulástól a projekttervezésen át egészen a projektzárásig, sőt a projektek utóéletéhez tartozó tevékenységekig.

Vizsgálja a projektet kísérő, támogató folyamatokat: a projektbecslést, a követelménykezelést, a változáskezelést, akockázatkezelést, végül a dokumentálást és a projektekkel összefüggő jogi kérdéseket.

A projekt folyamatainak tárgyalását a projektirányítási módszertanok áttekintése zárja. A szerző kiemelt figyelmet fordít a projektirányítás emberi vonatkozásainak, részletesen foglalkozik az ügyfélkapcsolat problémáival, a személyiségmodellekkel, az informális csapatszerepekkel, valamint vezetési, ösztönzési és kommunikációs kérdésekkel. Végül szót ejt a projektirányítást támogató informatikai eszközökről is.

Elsősorban kezdő (vagy potenciális) projektvezetőknek ad útmutatást, bevezető jellege ellenére azonban gyakorlott projektvezetőknek is tartogat újdonságokat.

ISBN
978 963 545 474 7
ISBN
Oldalszám
240
Oldalszám
Méret
B5
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2007
Megjelent
Szerző
Langer Tamás
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?

Ajánló

Angol nyelvtan Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben

30% kedvezmény a Törzsvásárlói Klub tagjainak!

Alma Mahler, egy szenvedélyes élet

Elbűvölte Gustav Klimtet, felesége volt Gustav Mahlernek, Walter Gropiusnak, Franz Werfelnek, viharos szerelmi viszony fűzte Oskar Kokoschkához. Naplóin keresztül, zavarba ejtően nyitott modern nő figurája rajzolódik ki, – aki hihetetlen természetességgel írta le szerelmi élete legintimebb részleteit – és aki tehetségét, tragédiákkal árnyékolt életét zseniális férfiaknak rendelte alá. Szenvedélyes, túlfűtött visszaemlékezései azt sugallják, hogy magába a Szerelembe volt szerelmes.

Ugrás a könyvhöz