projektmenedzsment.jpgprojektmenedzsment.jpg

Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben (Akciós)

2900 Ft1450 Ft
(Kedvezmény: 50%)
1. KIADÁS! A könyv célja áttekintő ismereteket nyújtani informatikai, és ezen belül is a . szoftverfejlesztési projektek irányítási kérdéseiről.
Leírás
A könyv célja áttekintő ismereteket nyújtani informatikai, és ezen belül is a szoftverfejlesztési projektek irányítási kérdéseiről.

A projektek működési környezetének áttekintése után végigkíséri a projektek életciklusát az előkészítéstől és az indulástól a projekttervezésen át egészen a projektzárásig, sőt a projektek utóéletéhez tartozó tevékenységekig.

Vizsgálja a projektet kísérő, támogató folyamatokat: a projektbecslést, a követelménykezelést, a változáskezelést, akockázatkezelést, végül a dokumentálást és a projektekkel összefüggő jogi kérdéseket.

A projekt folyamatainak tárgyalását a projektirányítási módszertanok áttekintése zárja. A szerző kiemelt figyelmet fordít a projektirányítás emberi vonatkozásainak, részletesen foglalkozik az ügyfélkapcsolat problémáival, a személyiségmodellekkel, az informális csapatszerepekkel, valamint vezetési, ösztönzési és kommunikációs kérdésekkel. Végül szót ejt a projektirányítást támogató informatikai eszközökről is.

Elsősorban kezdő (vagy potenciális) projektvezetőknek ad útmutatást, bevezető jellege ellenére azonban gyakorlott projektvezetőknek is tartogat újdonságokat.

ISBN
978 963 545 474 7
ISBN
Oldalszám
240
Oldalszám
Méret
B5
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2007
Megjelent
Szerző
Langer Tamás
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?

Ajánló

Angol nyelvtan Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben

30% kedvezmény a Törzsvásárlói Klub tagjainak!

Beresit Pattern - Teremtésmintázat

2018-ban Szentpétervárott, a világhírű orosz Sztyeklov Matematikai Kutatóintézetben, egy olyan számelméleti tételt sikerült bebizonyítania két kutatónak amely közvetett kapcsolatban áll a régóta megoldatlan Riemann-sejtéssel. A tételből levonható nyilvánvaló következtetések nem csak őket, hanem amerikai barátaikat a New York-i Columbia Egyetem számtudományi tanszékének kutatóit is megrázzák. 

Ugrás a könyvhöz