fitten 40 felett, dummies, egészséges életmód, torna otthon, aktív életmód, edzés otthontantusz_40felett5.jpg

Fitten 40 felett (Akciós)

2900 Ft1450 Ft
(Kedvezmény: 50%)
Az írónak nem az volt a célja, hogy lelkifurdalást ébresszen kortársaiban, amiért nem mozognak eleget. Ellenkezőleg: az egészséges, aktív életmód kialakításához szükséges információkkal segítséget nyújt, hogy időben elkezdjünk foglalkozni egészségünkkel.
Leírás
Szépséghibás termék!
A könyv írójának nem az volt a célja, hogy bárkire is ráijesszen vagy lelkifurdalást ébresszen a kortársakban, amiért nem mozognak eleget. Éppen ellenkezőleg: az egészséges, aktív életmód kialakításához szükséges legfontosabb információk összegyűjtésével segítséget és kedvet szeretne adni ahhoz, hogy minél többen elkezdjenek foglalkozni az egészségükkel és remélhetőleg sokakat sikerül majd meggyőzni arról, hogy az aktív, sportos életmód kialakítása nem lehetetlen.

 

Mindannyian egyetérthetünk abban, hogy az ember élete a negyvenes éveiben, és a fölött erről szól: Elfoglaltak vagyunk. Mégis, ha megpróbálod megváltoztatni mozgásszegény életmódodat és mindennapos elfoglaltságaid közé beiktatsz egy kellemetlennek tűnő elemet is - a fizikai aktivitást - már nagy lépést tettél, hogy visszapörgesd szervezeted óráját. Ha a rendszeres testmozgás az életed részévé válik, sokáig élvezheted a befektetett munka gyümölcsét.

Minden 40 évesnél idősebb olvasó számára hasznos lehet ez a könyv, főként azoknak, akik foglalkoznak az egészségükkel és a testükkel és szeretnének tenni valamit a jó kondíció megőrzéséért. Akiknek már eszébe jutott, hogy múlnak az évek és nem mindegy, hogy életük hátralevő részét milyen fizikai és egészségi állapotban töltik majd.

Nem profi "fitnesz-gurukat" képzünk, meg akarjuk csupán ismertetni azokat a lehetőségeket, amelyek segítségével a mindennapok számtalan tennivalója mellett hatékonyan tehetünk valamit a jó fizikai kondíció megőrzéséért.

ISBN
978-963-545-505-8-Z
ISBN
Oldalszám
336
Oldalszám
Méret
B5
Méret
Kötés
kartonált
Kötés
Megjelent
2008
Megjelent
Szerző
Betsy Nagelsen McCormack
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?

Ajánló

Angol nyelvtan Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben

30% kedvezmény a Törzsvásárlói Klub tagjainak!

Isaac Newton

Isaac Newton tudod, az a fickó a gravitációval meg az almával! Newtont az emberek leginkább tudósként ismerik. Tudósként, aki szinte teljesen egyedül letette a modern természettudomány alapjait; akinek a munkásságán alapul a természettudományos elméletek zöme még ma is. Csakhogy Isaac Newton ugyanakkor egy egoista és kötözködő öntörvényű, kibírhatatlan és olykor igazán aljas fickó volt. Egy Newton manapság labdába sem rúghatna!

Ugrás a könyvhöz