penzint.jpgpenzint.jpg

Pénzügyi intézmények controllingja

2900 Ft2320 Ft
(Kedvezmény: 20%)
A legkorszerűbb banki jövedelmezőség- és teljesítménymérési metodikát, költségallokálási és tervezési módszereket mutatja be a könyv.
Leírás
A legkorszerűbb banki jövedelmezőség- és teljesítménymérési metodikát, költségallokálási és tervezési módszereket mutatja be a könyv.

Könyvünk nem csupán a legkorszerűbb banki jövedelmezőség- és teljesítménymérési metodikát mutatja be a stratégiai és konkrét esetek szintjén, hanem a költségallokálási és tervezési módszereket is.

A tevékenységalapú költségszámítás (ABC-módszer) folyamatának ismertetése, a tevékenységek és a költségviselők azonosításának, valamint a költségkalkuláció problémáinak elemzése után rátér a gyakorlati alkalmazás kérdéseire. Jól strukturált, ábrákkal, magyarázó táblázatokkal tagolt, komplex esettanulmányokat tartalmaz, ezért igen kiváló tankönyv, szakkönyv és kézikönyv is.

ISBN
9789635451913
ISBN
Oldalszám
302
Oldalszám
Méret
B5
Méret
Kötés
keménytáblás
Kötés
Megjelent
1999
Megjelent
Szerző
Mabberley, Julie
Szerző
Kíván tőlünk a későbbiekben hírlevélben kedvezménykuponokat, akciókról szóló tájékoztatást kapni?

Ajánló

Angol nyelvtan Projektmenedzsment a szoftverfejlesztésben

30% kedvezmény a Törzsvásárlói Klub tagjainak!

Isaac Newton

Isaac Newton tudod, az a fickó a gravitációval meg az almával! Newtont az emberek leginkább tudósként ismerik. Tudósként, aki szinte teljesen egyedül letette a modern természettudomány alapjait; akinek a munkásságán alapul a természettudományos elméletek zöme még ma is. Csakhogy Isaac Newton ugyanakkor egy egoista és kötözködő öntörvényű, kibírhatatlan és olykor igazán aljas fickó volt. Egy Newton manapság labdába sem rúghatna!

Ugrás a könyvhöz